Diskussion:FDF-kredse (alfabetisk)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: FDF-kredse (alfabetisk)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

FDF-kredse (alfabetisk) er en alenlang liste med røde links til FDF-kredse. 99% af dem vil ikke kunne trække en selvstændig artikel, men er nok desværre med til at forvirre nye brugere, der kommer til at oprette disse.

Der var diskussion i 2013 om at skrive indholdet ind i FDF-kredse, men jeg ved ikke om det er sket.

Konklusion:
Fuld enighed om, at den alfabetiske liste er overflødig. Der er kredse i den alfabetiske liste, som ikke fremgår af den landsdelopdelte. Hvis der er noget interessant at skrive om dem, kan det gøres, men det gør ikke gavn blot at skabe en overskrift til den. Derfor foretages der ikke sammenskrivning. --|EPO| COM: 24. maj 2021, 14:04 (CEST)[svar]

Jeg vil foreslå at de fleste af de artikler, der linkes til herfra, sammenskrives. Det naturlige sted at lægge en sådan sammenskrevet artikel er under navnet FDF-kredse - derfor foreslår jeg at flytte listen ud for sig. --Palnatoke 12. apr 2008, 07:38 (CEST)

Jeg vil foreslå, at linksamlingen slankes, så der kun linkes til hovedorganisationen jf. Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er. Derfra må man kunne komme til de enkelte kredse. --Arne (Amjaabc) 29. jan 2009, 20:53 (CET)

Som det er nu på FDF-kredse nævnes/beskrives de alle dér. Jeg ser ingen andvendelse for denne artikel, der forudsætter en artikel for hver kreds. Hvis en enkelt kreds virkelig er særlig notabel, kan den vel få en artikel selv, men ellers må FDF-kredsene vægtes på lige fod med spejdergrupper, der generelt er dømt unotable. --Jørgen (diskussion) 3. apr 2013, 01:35 (CEST)
Denne listeartikel ser ud til at have alle kredse med, hvad FDF-kredse ikke har. Det oplagte er vel at sætte en sorterbar tabel ind i FDF-kredse og så lade denne her redirecte. --Palnatoke (diskussion) 3. apr 2013, 02:34 (CEST)