Diskussion:Fladlandssagaen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Fladlandssagaen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Fladlandssagaen er et rollespilsscenarie, der afholdes hver måned på rollespilsefterskolen Østerskov Efterskole. Artiklen har ganske vist flere henvisninger i artiklen, men det er alle til Østerskov Efterskoles hjemmeside, og alle links er døde. Der findes en hjemmeside. Ifølge denne artikel havde de 140 deltagere ved sæsonstart i 2017, hvilket var en rekord, og det skulle være et af de største rollespil i Jylland, hvilket jo er en elastikformulering, der ikke just placerer den i top 10 i Danmark. Øvrige hits på google er Fladlandssagaens egen formulering om sig selv fordelt på forskellige hjemmesider, der grundlæggende bare lister det som et eksisterende scenarie. Toxophilus (diskussion) 22. okt 2019, 09:24 (CEST)

  • Symbol point of order.svg Formalia @Orkfsk: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 22. okt 2019, 09:24 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet/Symbol merge vote.svg Sammenskriv - Det er sikkert er en fin rollespilskampagne, men den almene interesse for det synes at være stærkt begrænset. Til gengæld synes jeg, at det vil være fint at efterlade et redirect og skrive de relevante informationer ind i artikel om Østerskov Efterskole. Toxophilus (diskussion) 22. okt 2019, 09:24 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet/Symbol merge vote.svg Sammenskriv - Store dele af artiklen virker uencyklopædisk/reklamerende, og der er ingen kildehenvisninger til sekundær omtale. Kan sammenskrives med efterskolen. --DenBlaaElg (diskussion) 22. okt 2019, 15:11 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet/Symbol merge vote.svg Sammenskriv - Som argumenteret. --Morten1997 (diskussion) 23. okt 2019, 13:14 (CEST)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv til Østerskov Efterskole og efterlad rediret. I modsætning til Shadowstone har Fladlandssagaen opnået at være aktiv i mange år. Det er stadig et snæver emne, men det er værd at nævne under efterskolen.--Kjeldjoh (diskussion) 24. okt 2019, 13:48 (CEST)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - Som de øvrige. Store dele af artiklen kan udelades. Det er meget snævert. --Pugilist (diskussion) 1. nov 2019, 08:20 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - kun interessant for særligt indviede. Ingen almindelig notabilitet. Rmir2 (diskussion) 8. nov 2019, 15:24 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om, at emnet ikke kan bære en selvstændig artikel. Der synes at være et ønske om en sammenskrivning medartiklen om efterskolen. Det vil jeg forsøge; dog vil jeg tillade mig at skære en hel del ned. Er der ønske om en mere fyldig indskrivning, må andre gøre det og/eller tage det op på diskussionssiden. —Pugilist (diskussion) 11. nov 2019, 21:21 (CET)

(kopieret fra PerVs diskussionsside)

Fladlandssagaen[rediger kildetekst]

Hej PerV, jeg beklager, at jeg kom til at slette de skabeloner, du havde indsat på Fladlandssagaens side. Jeg kan se, at du mener, at siden bør slås sammen med Østerskov Efterskole-siden. Dette er jeg uenig i, eftersom at det er to vidt forskellige ting. Det ene er en Efterskole, mens det andet er en Rollespilskampagne, der teknisk set foregår uafhængigt af skolen - omend på skolen. --Orkfsk (diskussion) 6. aug 2016, 14:15 (CEST)

(slut kopiering fra PerVs diskussionsside) (kopieret fra Orkfsk' diskussionsside)

Fjernelse af skabeloner[rediger kildetekst]

Jeg kan se du har fjernet skabelonerne {{sammenskriv}} og {{notabilitet}} på Fladlandssagaen. Det gør man først, når man har diskuteret det på Diskussion:Fladlandssagaen, hvor artiklens fremtid bør afgøres. Netop fordi wikipedia er åben for alle, og alle kan bidrage, er det nødvendigt at afklare uenigheder ved diskussion. Jeg opfordrer dig derfor til at argumentere for emnets notabilitet og årsagen til at et rollespil på en efterskole skal have en særskilt artikel på wikipedia. Hvad er det, der gør dette rollespil så interessant at det fortjener en sæskilt artikel, og ikke kan skrives ind i Østerskov Efterskole Under alle omstædigheder, bedes du lade skabeloner stå på artiklen til spørgsmålet er afklaret. mvh Per (PerV) (diskussion) 6. aug 2016, 14:19 (CEST)

(slut kopiering fra Orkfsk' diskussionsside)

@Orkfsk: Det er bedre at diskutere emnet her, men det var faktisk ikke mig der indsatte skabelonerne oprindeligt. Det var Bruger:Knud Winckelmann, som jeg regner med vil tage diskussionen med dig, så snart han logger på wikipedia igen. Men god arbejdslyst, og tak for dit bidrag til wikipedia. mvh Per (PerV) (diskussion) 6. aug 2016, 14:27 (CEST)

Diskussion om sammenskrivning og notabilitet[rediger kildetekst]

@Knud Winckelmann: Hej Knud, du har skrevet, at du synes at Fladlandssagaen og Østerskov Efterskole bør blive slået sammen - før siden var færdigskrevet (beklager, at jeg ikke havde skrevet, at den ikke var færdig). Jeg tænkte på, om du vil kigge siden igennem igen, og at vi efterfølgende kan tage en snak/ diskussion her, om de bør blive lagt sammen. --7. aug 2016, 22:36 (CEST)

Hej Orkfsk. Grunden til at jeg påsatte sammenskrivningsforslaget, var at det virkede som det var et lille lokalt arrangement, som kunne nævnes i artiklen om skolen.
Det er af samme grund at jeg påsatte notabilitetsskabelonen, jeg syntes ikke at jeg kan finde eksterne kilder til at det er et arrangement, som har gjort noget større væsen af sig i bredere kreds og artiklen virker desuden også som om at du har et tæt forhold til den.
Man skal undgå at skrive om emner, som man har et nært forhold til, da erfarigen desværre viser at man ikke kan forholde sig objektivt til artiklens relevans eller dens indhold. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. aug 2016, 18:56 (CEST)
Hej Bruger:Knud_Winckelmann. Jeg vil gerne arbejde på, at finde nogle eksterne links, hvis dette ønskes. Fladlandssagaen er, af hvad jeg kan forstå, ikke et lille arrangement, men bliver ofte taget op inden for rollespilsmiljøet til kongresser og foredrag, da det er en af de få kampagner, der fokuserer på ligestilling - hvilket var derfor, jeg synes, det er relevant at nævne den. Derudover har Fladlandssagaen eksisteret i en god periode før, kampagnen begynder at finde sted på Østerskov Efterskole, og er således ikke en del af skolen - derfor vil jeg mene, at en sammenskrivning ikke giver mening. --Orkfsk (diskussion) 27. aug 2016, 17:18 (CEST)
HEj Orkfsk. Hvis du kan finde eksterne neutrale kilder, der omtaler den, vil det klart kunne være med til at fastslå notabiliteten. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 1. sep 2016, 11:09 (CEST)