Diskussion:Flemming Jensen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Flemming Jensen

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.
  • Spørgsmål/ Flyt Den nuværende løsning med Flemming Jensen er, at skuespilleren er hovedbetydning. Når jeg så finder ud af at også Flemming Jensen (erhvervsmand) er optaget i Kraks Blå Bog hvilket skuespilleren også er, bliver jeg pludselig i tvivl om hvorvidt den ene er vigtigere end den anden. Hvis det viser sig at de er lige vigtige bør Flemming Jensen flyttes til Flemming Jensen (skuespiller) og Flemming Jensen (flertydig) flyttes til Flemming Jensen uden parentes. Hvad mener I andre? Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 27. jan 2018, 18:16 (CET)
  •  Kommentar Principielt mener jeg at alt med mere end en betydning skal være en flertydig side, også selvom det i nogle tilfælde er helt åbenlyst at en af betydningerne genererer meget mere interesse. Men det kan vel ikke være wikipedias job at afgøre hvem eller hvad der er vigtigst, mest kendt, eller noget andet kriterium man dømmer efter. Specifikt er Skuespilleren vist betydeligt mere kendt end erhversmanden. -- Vrenak (diskussion) 27. jan 2018, 18:20 (CET)
  •  Kommentar Jeg har lige kigget på Speciel:Hvad linker hertil/Flemming Jensen og kan der se, at der er en god portion links dertil, som på nær ét er i betydningen skuespiller. Så vi kan for min skyld sagtens afblæse flytteforslaget og opretholde status quo. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 27. jan 2018, 20:33 (CET)
Konklusion:
Da erhvervsmanden lige nu kun har ét indgående link fra artikelnavnerummet bortset fra flertydig-siden og skuespilleren har væsentligt flere, vælger jeg hermed at afblæse flytteforslaget og lade tingene være som de er nu. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 28. jan 2018, 12:17 (CET)
  •  Kommentar Jeg plejer at kigge på de indgående links. Hvis der er mange af de indgående links, som skulle linkes til noget andet, så det godt tegn på at artiklen skal flyttes væk til fordel for en flertydig artikel. --Steen Th (diskussion) 28. jan 2018, 12:39 (CET)

Dr Femmer (1973 Klokken fem) er ikke fra 1973, De steder jeg kan finde står der 1979. Rhbjorn (diskussion) 26. jun 2018, 00:59 (CEST)

Ifølge IMDb havde serien præmiere i 1973. Men tak for dit input. mvh Per (PerV) (diskussion) 26. jun 2018, 01:20 (CEST)
Men fx Berlingske skriver her: 1979. Kan det være at serien kørte i rigtig mange år, men at FJ først kom med i 1979? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. jun 2018, 10:13 (CEST)
Aner ikke et klap :-( mvh Per (PerV) (diskussion) 26. jun 2018, 10:16 (CEST)