Diskussion:Håbefulde Unge Forfattere

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Håbefulde Unge Forfattere

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Håbefulde Unge Forfattere er en dansk foreningen for forfattere under 35 år. Der er intet om medlemstal, og heller ingen kilder. Den er oprettet af en IP-bruger. Sproget er ikke særlig encyklopædisk og flere steder minder det om noget, som kunne stå på deres hjemmeside. De har en hjemmeside, men derudover synes jeg mængden af omtale virker begrænset. Toxophilus (diskussion) 3. jul 2020, 11:57 (CEST)

  • Slet - Det virker som selvpromovering for en ikke særlig notabel foreningen. Toxophilus (diskussion) 3. jul 2020, 11:57 (CEST)
  • Slet - Foreningen har 100 medlemmer, så for en ikke særlig stor forening med en artikel, der mest af alt minder om selvpromovering, støtter jeg slet. | LinguineFusilli (diskussion) 3. jul 2020, 12:30 (CEST)
  • Behold - Artiklen trænger til forbedringer, og det er en mindre forening, men jeg mener at de har opnået en del, både udgivelser og omtale i medierne, bl.a. DR, Politiken, Information, Jyllands-Posten og Sjællandske Medier.--Kjeldjoh (diskussion) 3. jul 2020, 13:53 (CEST)
  • Slet. Uklart om det skal opfattes som et kommercielt foretagende eller en forening, men opfylder hverken kriterierne for firmaer eller for foreninger. /Madglad (diskussion) 3. jul 2020, 14:16 (CEST)
  • Behold - Ligesom Kjeldjoh mener jeg, at foreningen har opnået tilstrækkelig offentlig omtale. En forening med 100 forfattere vil nu engang have en tendens til at spille en noget større rolle i det offentlige rum end en forening med 100 frimærkesamlere. Derfor mener jeg ikke, at man i denne sag skal fokusere for meget på medlemstallet i forhold til vores rettesnor for automatisk notabilitet. Økonom (diskussion) 4. jul 2020, 18:49 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke fuld enighed om notabiliteten. Selvom der er flertal for sletningen, er det ikke overvældende flertal og artiklen beholdes derfor. --|EPO| COM: 15. jul 2020, 08:52 (CEST)

Jeg vil anbefale at ændre følgende: "Det er en online forening, og dens medlemmer er derfor spredt ud over hele Danmark.", da foreningen faktisk ikke kun er online. Jeg kan ikke lige overskue at ændre det selv lige forløbigt, men meget i HUF foregår online da det er en forholdsvist lille forening endnu med omkring 100 medlemmer spredt ud over landet.

Forenings historie bør måske medtages. Der er en kort beskrivelse på foreningens hjemmesider her: HUFs historie