Diskussion:Helle Thorning-Schmidt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen Helle Thorning-Schmidt

Artikel-regler
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Helle Thorning-Schmidt er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Stock post message.svg Huskeliste for Helle Thorning-Schmidt: rediger · historik · overvåg · opdater
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):
  • Lars Fogt (7. januar 2013). "Partifælle pyntede på Thornings profil: Fjernede et helt afsnit på wikipedia". B.T.
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 23. May 2016 05:30

afsnittet oi infoboksen "Medlem af Europa-Parlamentet" er misvisende da det ser ud som om HTS har været præsident. Det bør istedet erstattes af en enkelt kommentart om at HTS har været medlem af Europa-Parlamentet. De eksterne referencer til Jose Maria Gil-Robles, Nicole Fontaine og Pat Cox har heller ingen relevans her, det er alene søgemaskine crap. (men sikkert fint til spin) Nej seriøst, der bør ryddes lidt op, det ser forkert ud. 195.249.248.11 13. aug 2014, 17:46 (CEST)

Referencerne om "præsident" er nok mere forvirrende end oplysende og er udgået. Pugilist (diskussion) 13. aug 2014, 18:01 (CEST)

Start en diskussion om Helle Thorning-Schmidt

Start en diskussion