Diskussion:Jäävalo

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Jäävalo

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jäävalo er en finsk kunstner. Bruger:Sumatra3 har oprettet artiklen og Bruger:KnudW har sat spørgsmålstegn ved notabiliteten. Artiklen er ganske kort og uden kilder, og er findes en lignende artikel på engelsk, men bemærkelsesværdigt nok ikke på finsk. 11.000 hits på google. Toxophilus (diskussion) 25. apr 2020, 09:51 (CEST)

  • Slet det virker ikke til at være nogen stor kunstner, og derved heller ikke et stort tab at slette. Toxophilus (diskussion) 25. apr 2020, 09:51 (CEST)
  • Slet: Umuligt at afgøre encyklopædisk relevans på det foreliggende grundlag. Der er i øvrigt tale om en til lejligheden oprettet bruger. --Madglad (diskussion) 25. apr 2020, 10:11 (CEST)
  • Slet - Artiklen forklarer ikke, hvad der gør ham relevant. En Google-søgning giver ikke umiddelbart noget væsentligt, der kan bygges videre på. Pugilist (diskussion) 25. apr 2020, 11:48 (CEST) PS: Artiklen er blevet slettet på finsk Wikipedia tilsyneladende grundet manglende relevans. —Pugilist (diskussion) 25. apr 2020, 11:55 (CEST)
  • Slet - Jeg kan ikke finde noget der tyder på at han opfylder kriterierne for at være notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 5. maj 2020, 09:45 (CEST)[svar]
Konklusion: