Diskussion:Martin Exner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Martin Exner

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Pelle Hansen betvivlede i 2017 notabiliteten for Martin Exner. Lad os tage diskussionen.

  • Behold - Modtagelse af IT-prisen kan vist akkurat borge for notabiliteten. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. jan 2019, 12:43 (CET)
  • Neutral hældende mod Slet. Hvis det eneste notable er modtagelsen af prisen, hører han vel mere hjemme i artiklen om prisen (i en liste over modtagerre af prisen). --Pugilist (diskussion) 18. jan 2019, 13:06 (CET)
  • Behold - At have modtaget IT-prisen berettiger til notabilitet. --Morten1997 (diskussion) 18. jan 2019, 13:31 (CET)
  • Neutral - Jeg er i tvivl. Modtager at IT-prisen er i sig selv ikke nok til at være notabel. At være medstifter af Coding Pirates er heller ikke nok i sig selv. Jeg har tilføjet et par referencer til artiklen, men han er ikke meget omtalt i medierne.--Kjeldjoh (diskussion) 18. jan 2019, 13:38 (CET)
  • Behold - udover det ovennævnte er han medstifter af Coding Pirates, som der vist ikke stilles spørgsmålstegn ved relevansen af. Endvidere gode referencer. - Nico (diskussion) 18. jan 2019, 13:55 (CET)
  • Behold - Jeg er enig med Nico. Coding Pirates er vistnok blevet ret notabel det seneste stykke tid, og som Nico siger, er referencerne også fuldstænding pålidelige, og er fra kendte, uafhængige kilder. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 30. jan 2019, 16:37 (CET)
Konklusion:
Der er ikke konsensus om at slette artiklen, så derfor beholdes artiklen. --Kjeldjoh (diskussion) 11. feb 2019, 14:38 (CET)