Diskussion:Nørrebro Fodbold Forening

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Nørrebro Fodbold Forening

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Nørrebro Fodbold Forening er en dansk fodboldklub. Så vidt jeg kan se, så spiller den ikke i en særlig høj række, og der er intet medlemstal. Der er lidt på DBU's hjemmeside, men ellers ikke så meget. Toxophilus (diskussion) 7. jun 2020, 21:27 (CEST)

  • Slet - Der ser lidt tyndt ud. Hvis nogen kan argumentere for automatisk notabilitet, så vil jeg ændre min stemme. Toxophilus (diskussion) 7. jun 2020, 21:27 (CEST)
  • Slet - Herreholdet spiller i serie 2, hvilket vist er lige på kanten. Derudover er det bemærkelsesværdigt, at de er rykket op hvert år siden debuten i serie 5 i 2016. Imidlertid er artiklen åbenlyst skrevet af en fra klubben med ting, der rettelig ville høre hjemme på deres egen hjemmeside. --Dannebrog Spy (diskussion) 7. jun 2020, 21:51 (CEST)
  • Behold - Efter tommelfingerreglen går grænsen ved Serie 3, og da de er i serie 2 er de notable pr. tommelfingerreglen. Det vi lvære noget rod, hvis vi fraviger denne tommelfingerregel, der vist som jeg husker det, senere er blevet ophøjet til formel regel. --Pugilist (diskussion) 8. jun 2020, 10:07 (CEST)
  • Behold - Jeg var rimelig sikker på at det tidligere var diskuteret med en grænse. Måske det vil være godt at få diskussionspunktet ophøjet til en egentlig artikel, som der nemmere kan henvises til. --Santac (diskussion) 9. jun 2020, 12:42 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke flertal for hverken slet eller behold; status quo opretholdes. --|EPO| COM: 16. jun 2020, 10:58 (CEST)