Diskussion:NEXT Uddannelse København

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Vi har flere hundrede artikler om skoler i DK, - Hvorfor hurtigslet på denne ?- Nico (diskussion) 9. apr 2018, 07:47 (CEST)

Uddannelsesinstitutionen er efter min mening oplagt notabel og bør ikke slettes - højst omskrives, da enkelte formuleringer kan virke lovlig reklamerende. Jeg er ikke helt klar over, om det er tilladt at fjerne andre brugeres hurtigslette-skabeloner, men alene det, at der er uenighed blandt brugerne, gør det klart, at hurtigsletning ikke kan være relevant her, så skabelonen virker fejlagtig. --Økonom (diskussion) 9. apr 2018, 08:34 (CEST)
Det var noget, som Bruger:Rodejong spammede ind i en række artikler om NEXT ud fra et synspunkt om, at det er reklame at skrive om en uddannelsesinstitution. Jeg har fjernet det på de øvrige, men havde overset denne. —Pugilist (diskussion) 9. apr 2018, 08:47 (CEST)
Ja, det var ret besynderligt, jeg ville have gjort indvendinger hvis det var blevet effektureret. I tidligere diskussionen fik vi indført et notabilitetskriterie for skoler, her menes så nok indtil 10'ende klasse. Wikipedia:Landsbybrønden/Er alle landets skoler notable ? (del 2) som udmøntede i dette kriterie Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler#Skoler, det var måske det der blev forsøgt benyttet her? --Kim Bach (diskussion) 9. apr 2018, 10:47 (CEST)
Bemærk venligst Rodejongs kommentarer her. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. apr 2018, 11:52 (CEST)