Diskussion:Naturkatapulten

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Naturkatapulten

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Naturkatapulten er et natur/friluftstilbud til skolebørn. Bruger:Ultraman har oprettet siden, hvor der ikke er sket meget siden oprettelsen. Teksten er ikke så voldsomt encykopædisk. Men er det i det hele taget et notabelt emne? Der er ikke mere end et par tusinde hits på google, men ikke rigtig noget seriøs medieomtale. ~~

  • Slet - Det er ikke et dårligt initiativ, men jeg har svært ved at se den encyklopædiske relevans. Formulering som "vil i løbet af 2010 tilbyde 400 sjove og spændende oplevelser" hører ikke til på wiki. Toxophilus (diskussion) 7. sep 2020, 20:51 (CEST)
  • Slet. Et projekt der ikke blev skrevet en ordentlig artikel om dengang, og det er næppe muligt at vurdere relevansen nu, endsige skrive en bedre artikel. Webstedet viderestilles nu til et andet domæne. --Madglad (diskussion) 8. sep 2020, 02:27 (CEST)
  • Slet. Enig med Madglad---Ramloser (diskussion) 12. sep 2020, 16:56 (CEST)
  • Slet eller Sammenskriv til Danmarks Naturfredningsforening.--Kjeldjoh (diskussion) 13. sep 2020, 11:52 (CEST)
Konklusion:
Konsensus om sletning. --Pugilist (diskussion) 16. sep 2020, 09:59 (CEST)

Jeg antager at "-katapulten" er en reference til diverse kanoner. Er dette så indlysende, at det kan anføres uden kilde, eller skal vi finde nogen, der har sagt noget om det? --Palnatoke 5. feb 2010, 20:11 (CET)

Undertegnede, som har påbegyndt artiklen, kan foreløbig kun angive den eksterne henvisning som kilde og med hensyn til at finde udtalelser om samme vil jeg vil holde siden opdateret i den sammenhæng det er muligt. Hvis der er andre bidragsydere som vil se på sagen, vil det nok være fint. OK, jeg er lidt blank i øjeblikket.
--Ultraman 5. feb 2010, 20:42 (CET)