Spring til indhold

Diskussion:Netavisen Pio

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Støbeskeen[rediger kildetekst]

Kære Jens Jonatan Steen. Jeg har flyttet teksten til artikelsiden, som du kan finde i fanebladene på venstre side herover. Når du trykker dig derind, kan du også finde faneblade i højre side af skærmen (ved siden af søgefeltet). Her står der "Redigér" og "Redigér wikikode". Hvis du trykker på den sidste, kommer du ind hvor de fleste af os redigerer. Så kan du se hvordan Kjeldjoh har skrevet sit indledende bud på hvordan artiklen kan se ud - og længere nede finder du det du har skrevet. mvh Tøndemageren (diskussion) 23. aug 2019, 11:44 (CEST)

Kære Tøndemageren Tak. Men jeg kan stadig kun se "Rediger wikikode" og ikke "rediger". Jeg tror klart den almindelige redigeringsfukntion vil være rigeligt for mig? Er jeg logged ind på en forkert eller mangler en godkendelse eller noget? Mvh JensJonatan (diskussion) 23. aug 2019, 16:38 (CEST)
Jens Jonatan Steen, der må jeg være dig svar skyldig. Måske Arne ved hvorfor du ikke kan se den? Men "Redigér wikikode" vil formentlig give dig den bedste forståelse for redigeringen, så synes helt sikkert du skulle prøve den. Det er ikke anderledes end når du skriver på eksempelvis denne diskussionsside. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. aug 2019, 07:59 (CEST)
Jeg kan også kun se "Rediger wikikode" og ikke "rediger". --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. aug 2019, 08:15 (CEST)
Det hænger sammen med at artiklen ligger i WP:Støbeskeen, her virker editoren ikke, så der er man nød til at redigere i wikikode. Du behøver ikke at bekymre dig om koden, bare skriv tekst, så skal vi andre nok få det til at se rigtig ud. --Kjeldjoh (diskussion) 26. aug 2019, 07:41 (CEST)

Modtagelses af mediestøtte[rediger kildetekst]

Jf. (Emil Ellesøe Ditzel (3. november 2014), Piopio tilmelder sig Pressenævnet, Journalisten, hentet 26. august 2018) har Pio fået mediestøtte siden 2014. Men jf. (Cecilie Gormsen (19. december 2016), Netavisen Pio får mediestøtte for første gang, Altinget.dk, hentet 26. august 2018) har de første gang fået mediestøtte i 2017. Hvad er rigtigt?--Kjeldjoh (diskussion) 26. aug 2019, 14:33 (CEST)

Det kunne være jeg skulle læse hele artiklen! Svaret står i næstsidste sætning i den anden artikel.--Kjeldjoh (diskussion) 26. aug 2019, 14:39 (CEST)

Tak for hjælpen[rediger kildetekst]

Jeg kom til at love en indsats her, men jeg er desværre bl3vet ret syg, då jeg er glad for at andre har taget stafetten. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. aug 2019, 14:43 (CEST)

God bedring.
Er I enige i, at artiklen kan flyttes til navnerummet?--Kjeldjoh (diskussion) 26. aug 2019, 14:45 (CEST)
Ja, det er der vist ikke noget problem med. .. og god bedring til Arne ;-) -Nico (diskussion) 26. aug 2019, 15:09 (CEST)
Jeg flytter artiklen nu her. God bedring Arne - håber ikke det er alvorlig :( mvh Tøndemageren (diskussion) 26. aug 2019, 15:21 (CEST)
Okay, Tøndemageren du ramte ikke rigtigt, så jeg har flyttet den det sidste stykke af vejen :-) --Kjeldjoh (diskussion) 26. aug 2019, 15:31 (CEST)

Forslag til rettelse: Talerør for socialdemokratiet?[rediger kildetekst]

Kære Tøndemageren og Kjeldjoh Jeg ved udmærket, at jeg skriver som ikke-uafhængig (Og gør derfor ekstra opmærksom på det), men jeg mener ikke at Henrik Sass Larsens pointe om talerøret giver mening, som den er fremført her. I hvert fald ikke, hvor den er placeret lige nu. Det er udelukkende en kommentar som sagt under en debat på Folkemødet 2018, hvilket er 6 år efter Pios stiftelse og på et tidspunkt hvor Sass ingen indflydelse har på netmediet. Samtidig bliver tanke om talerøreret også afvist af den daværende redaktør (undertegnede): https://www.information.dk/indland/2018/06/sass-netavisen-pio-socialdemokratisk-taleroer

Jeg mener derfor at det vil være utroværdigt at binde op / fremstille det som en neutral fremstilling af netavisens værdiggrundlag, men under afsnittet med kritikken kunne det naturligvis give god mening. Jeg mener bare ikke at stifters indskydelser seks år efte en stiftelse bør tilægges en autoritativ værdi? (Skrev 62.116.223.26 (diskussion) 26. aug 2019, 18:25. Husk at signére dine indlæg.).

Jeg synes, det er meget relevant information, at en af mediets stiftere har udtalt sig sådan, og at citatet bringes i forbindelse med beretningen om grundlæggelsen, men hvis man vil, kan man jo godt uddybe sammenhængen, hvor Sass Larsens udtalelse kom, og at en senere chefredaktør siger noget andet. --Økonom (diskussion) 26. aug 2019, 19:50 (CEST)
Jeg kan godt se at sætningen kan formuleres bedre. Min tanke var, som Økonom beskriver, at bruge citatet til at illustrere det oprindelige formål ved grundlæggelsen af foreningen. At realiteten efterfølgende er blevet lidt anderledes, kan vi prøve at få med.--Kjeldjoh (diskussion) 27. aug 2019, 07:33 (CEST)
Jeg håber at den nye formulering afspejler dette bedre.--Kjeldjoh (diskussion) 27. aug 2019, 07:53 (CEST)
Jeg synes også at oplysningen er vigtig og relevant, men den er netop ikke formuleret i forbindelse med grundlæggelsen og er først opstået mange år senere efter grundlæggelsen. Faktisk 6 år senere. På den nuværende måde får man indtryk af at Netavisen Pio skulle være født som et "talerør for Socialdemokratiet", hvilket jeg ikke kender, har hørt om eller kan finde dokumentation for. Det er en stifter, der 6 år senere, hvor han ikke længere har noget med mediet at gøre kommer med dette ønske. Jeg mener stadig det er relevant at have med, men jeg mener at det bør henføres til afsnittet om kritikken?(diskussion) 27. aug 2019, 11:10 (CEST)
Sass Larsen har vel ikke ment udtalelsen som en kritik, så det virker lidt underligt at parkere den i et afsnit med den overskrift. Ifølge denne artikel i Berlingske - som nok også burde nævnes i artiklen - har han udtrykt noget lignende allerede ved mediets start i 2012. Men man kan måske sige, at eftersom mediets forhold til Socialdemokratiet er noget, der har fyldt ret meget i debatten, burde man forklare hele denne problemstilling i et selvstændigt afsnit med titlen "Forhold til Socialdemokratiet" eller lignende, og hele det nuværende kritik-afsnit kunne så også indgå der. Der er også aviser, der har skrevet om, at chefredaktøren har haft forskellige lønnede hverv hos partiet i perioden, som nok også bør nævnes, og der er forskellige medieforskere, der har udtalt sig om forholdet. --Økonom (diskussion) 27. aug 2019, 18:39 (CEST)

Chefredaktører[rediger kildetekst]

Hvem var den første chefredaktør i perioden fra juni 2012 til januar 2013?--Kjeldjoh (diskussion) 28. aug 2019, 08:13 (CEST)