Diskussion:Nicolai Biograf og Café

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Nicolai Biograf og Café

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Nicolai Biograf og Café har stået med notabilitetsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. De har en hjemmeside (og her, der er åbenbart frivillige involverede i driften i foreningen FILM6000, men der er kort opslag på dfi.dk, den er nævnt på oplevkolding.dk og visitkolding.dk. På listen over biografmuseets biografer i DK. Toxophilus (diskussion) 26. jun 2019, 09:15 (CEST)

  • Symbol point of order.svg Formalia @Jacobsen001: har du noget at bidrage med til diskussionen? Toxophilus (diskussion) 26. jun 2019, 09:15 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - vi har flere artikler om biografer rundt omkring, og generelt er det min holdning, at de er notable. Den skal selvfølgelig wikificeres, have infoboks og nogle referencer ville også være godt. Toxophilus (diskussion) 26. jun 2019, 09:15 (CEST)
  • Vent - Hvis der er nogle der vil skrive en artikel om stedet, vil det have min støtte, men som artiklen er nu, er den for kort.--Kjeldjoh (diskussion) 2. jul 2019, 16:49 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar @Toxophilus: Hvis du mener det kan lade sig gøre, vil du så påtage dig opgaven hermed? mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jul 2019, 16:06 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Enig med Toxophilus - den må være lige så notabel som alle de andre biografer, vi har artikler om. Generelt er biografer lokale kulturelle samlingspunkter og fortjener en artikel. --Økonom (diskussion) 8. jul 2019, 08:10 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg har wikificeret artiklen og indsat kilder og infoboks. Mvh. Toxophilus (diskussion) 8. jul 2019, 08:52 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om at beholde, især efter wikificering. mvh Tøndemageren (diskussion) 8. jul 2019, 12:06 (CEST)
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.