Diskussion:Nicole Thijssen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Nicole Thyssen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Villy Fink Isaksen har markeret artiklen Nicole Thyssen med notabilitet. --Pelle Hansen 8. apr 2012, 14:08 (CEST)

  • Slet - Ingen notabilitet. --Pelle Hansen 8. apr 2012, 14:08 (CEST)
  • Slet - Man bliver ikke notabel nok til en artikel ved at være nr. 219 på WTA single rangliste. --Wholle (diskussion) 8. apr 2012, 14:57 (CEST)
  • Slet - enig --Rmir2 (diskussion) 8. apr 2012, 15:07 (CEST)
  • Slet - Ikke engang nl-wiki har en artikel om hende. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. apr 2012, 19:54 (CEST)
    Neutral - Efter Pugilists fremfinding af yderligere oplysninger. Se også min kommentar herunder (bemærk, at Villys kommentar går på min oprindelige kommentar). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. apr 2012, 15:09 (CEST)
  • Slet - som Arne --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. apr 2012, 22:23 (CEST)
  • Behold - I lyset af, at der synes at være stemning for at beholde artiklen om Mai Grage (placeret som nr. 890 på WTA's rangliste) forekommer det lidt pudsigt med den tilsyneladende enighed om at slette Nicole Thyssen. Thyssen har spillet Fed Cup for Holland med bl.a. Elise Tamaëla, og har i den forbindelse bl.a. mødt Dyrberg/Wozniacki, hun har vundet 23 ITF-titler, og har ellers spillet double med Sandra Klösel og Arantxa Rus (som hun vandt en ITF-turnering med i 2007). I og med, at hun har spillet Fed Cup (dvs. landsholds-turnering for Holland) og vundet turneringer med forholdsvis store præmiepenge er hun i mine øjne mere notabel end eksempelvis de danske fodboldspillere, der spiller kampe i 2. division for lidt kørepenge og fodboldtøj. Hun er ikke på engelsk wiki, men der er dog 21 røde links på hende dér. Pugilist (diskussion) 9. apr 2012, 16:52 (CEST)
     Kommentar - Jeg kan godt se dilemmaet her, og jeg tænkte også selv på det med udgangspunkt i vurderingerne af Mai Grage og de to spilleres respektive placeringer på verdensranglisten. Men for det første er der jo slet ikke al den information på nærværende artikel, som du har fundet frem, og for det andet kan en idrætsudøver, der ligger langt nede på ranglisten, meget vel være mere omtalt end mange, der der ligger højere placeret - et markant eksempel var en:Eric Moussambani (Eric the Eel), der nær var druknet under sin kamp for at gennemføre 100 m fri ved sommer-OL 2000. Jeg vil understrege, at jeg ikke på nogen måde vil sammenligne ham med Grage. Min pointe er blot at sige, at der ikke behøver at være nogen automatik, der siger, at fordi Grage er længere nede på listen end Thyssen og andre, så medfører en notabilitetsbeslutning om Grage også notabilitet af disse øvrige spillere. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. apr 2012, 15:09 (CEST)
 Kommentar - Tak for linket til "Eric the Eel". Griner stadig :-) On topic: Jeg mener nu ikke, at Thyssen er notabel, fordi Grage (måske) er notabel, men studsede lidt over den tilsyneladende forskellige bedømmelse. Det er rigtigt, at artiklen om Thyssen ikke indeholder så megen information, men det kan jo skrives ind (og får jeg lidt sammenhængende tid i løbet af et par dage, skriver jeg det gerne ind). Pugilist (diskussion) 10. apr 2012, 16:19 (CEST)
  • Slet - Notabiliteten er ikke i orden. --Brandsen (diskussion) 10. apr 2012, 16:25 (CEST)
  • Slet - Enig med Wholle. --94.191.205.177 12. apr 2012, 18:56 (CEST)
  • Behold - Hvis hun har spillet Fed Cup for Holland, ser jeg ingen problem i at artiklen bibeholdes. mvh Tøndemageren 14. apr 2012, 10:51 (CEST)
  •  Kommentar - Jeg har nu skrevet lidt mere ind og sat et par kilder på. Bemærker dog, at informationen om ITF-titlerne lå i de oprindelige eksterne links i artiklen. Jeg har ingen stærke følelser for, hvorvidt Thyssen (som formentlig hedder Thijssen) slettes eller ej, men vil blot stilfærdigt gøre opmærksom på, at vi normalt tillader langt mindre notable sportsfolk. En national mester i en særdeles notabel sportsgren med flere landholdsdeltagelser samt flere turneringssejre plejer at være mere end rigeligt. Thijssen er selvfølgelig hollænder, men det bør jo ikke diskvalificere. Jeg vil gerne henstille til, at denne artikel ikke slettes inden der er truffet afgørelse i det lignende sletteforslag om Mai Grage. Pugilist (diskussion) 15. apr 2012, 20:55 (CEST)
  • Behold - Har, en del meritter, i diverse turneringer. Trade (diskussion) 18. apr 2012, 08:40 (CEST)
  • Behold - Der kan ikke være tvivl om at en landsholdsspiller og national mester fra en så notabel sportsgren er notabel. Derudover har hun vundet adskillige turneringer. --Santac (diskussion) 21. apr 2012, 07:02 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke tilstrækkelig med opbakning til at slette artiklen. --|EPO| COM: 12. maj 2012, 14:29 (CEST)[svar]