Diskussion:Rødlos

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Symbol unsupport star gold.svg Artiklen Rødlos var tidligere kandidat til fremragende artikler, men blev afvist ved afstemningen. Hvis du kan forbedre artiklen til FA-niveaugør det gerne, og nominer den eventuelt på ny.
Emblem-star.svg Artiklen Rødlos har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 47, 2013.
Stock post message.svg Huskeliste for Rødlos: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


LA[redigér wikikode]

Jeg har nomineret denne fine artikel, som Arne arbejdede som en hest på under julekonkurrencen 2012, som lovende; egentlig er den allerede god, efter min vurdering.Ramloser (diskussion) 18. jan 2013, 12:42 (CET)

Jeg har gennemlæst den, og har efterladt et enkelt {{hvad?}} ved en sætning, der skal omstruktureres, så den giver mening. Toxophilus (diskussion) 18. feb 2013, 20:13 (CET)
Enig, er det bedre nu? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. feb 2013, 20:37 (CET)
Ja det synes jeg. Godkender til LA :-D Toxophilus (diskussion) 19. feb 2013, 11:31 (CET)