Diskussion:Ringkøbing Ro- og Kajakklub

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Notabilitet[rediger kildetekst]

Hvad gør denne klub notabel? Hvor stort er medlemstallet, for ud fra artiklen kan jeg ikke se notabiliteten. Toxophilus (diskussion) 21. mar 2014, 14:27 (CET)

Nu vil jeg ikke kloggøre mig på notabilitetsspørgsmålet - men er teksten ikke i store træk taget direkte fra kilderne?? Det er vel også et problem? mvh Tøndemageren (diskussion) 21. mar 2014, 15:22 (CET)
Jeg har for Toxophilus skyld tilføjet et medlemstal, men i min optik er der andre ting der tæller end dette. Artiklen bidrager med oplysning om foreningens tilstedeværelse, beliggenhed og historie. Og jeg skal gerne omskrive teksten en smule for din skyld Tøndemager.Lensgaard (diskussion) 21. mar 2014, 15:30 (CET)
Jo det ligner afskrift i allehøjeste grad. Tilsyneladende har klubben kun 70 medlemmer, hvilket er betydeligt under lavmålet ifølge vores notabilitetskriterier. Toxophilus (diskussion) 21. mar 2014, 15:33 (CET)
Som jeg læser notabilitetskriterierne, så gælder der et minimum på 100 medlemmer for virksomheder, men der kan afviges for dette, når det gælder sportklubber og foreninger. Denne klub er snart 70 år gammel fortjener en plads i historiebøgerne. Jeg har skrevet en faktuel artikel om foreningen, der ikke fortjener at blive skudt ned. Der er ikke tale om et forsøg på reklame eller annoncering. Når jeg ser mig omkring på Wiki, så var der bestemt andre artikler I kunne falde over - fx https://da.wikipedia.org/wiki/Bagsværd_Roklub for at blive inden for samme branche. I det hele taget ser jeg på Wikipedia en larmende tendes til først og fremmest - og gerne så hurtigt som muligt - at skyde nye artikler ned. Det er jeg ked af, for det gør, at villige bidragsydere som mig får en særdeles dårlig opfattelse af Wikipedias redaktører. Et forslag kunne være, at I i stedet bød artiklen velkommen, men samtidig kom med positive, konstruktive forslag til forbedringer. God weekend! Lensgaard (diskussion) 21. mar 2014, 15:57 (CET)
Hvis man sammenligner med de indtil videre notabilitetsgodkendte Silkeborg Kajakklub, Skive Roklub og vel især Roklubben Lillebælt, burde det vel være muligt at formulere en tekst med dem som model ? Man kunne måske også få inspiration til en opbygning fra andre i kategorien Kategori:Roklubber i Danmark. -- Mvh PHansen (diskussion) 21. mar 2014, 18:18 (CET)

Sletningsforslag: Ringkøbing Ro- og Kajakklub

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen om Ringkøbing Ro- og Kajakklub fik en skabelon på i marts i år. Der er diskuteret på diskussionssiden, hvilket bør indgå i bedømmelsen. Lad os tage diskussionen her. Pugilist (diskussion) 11. maj 2014, 16:01 (CEST)[svar]

Konklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 22. maj 2014, 20:05 (CEST)[svar]