Diskussion:Skeel.info

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Kategori:Slægtshjemmesider

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Der er en lang række websites, som beskriver den ene eller den anden slægts genealogi og/eller lokalhistorie, og Bruger:Ribewiki har oprettet en kategori og artikler om nogle af disse:

Bruger:Pixi Uno er tydeligvis af den opfattelse, at disse artikler bør slettes, primært på grund af manglende notabilitet. Hvad siger I andre? Bør alle artiklerne slettes, kun nogle (hvilke?) eller slet ingen? Og hvad med kategorien? --Palnatoke (diskussion) 26. nov 2013, 08:39 (CET)

  •  Kommentar Bruger:Ribewiki kunne måske forklare, hvad der gør de enkelte websites notable. Umiddelbart forekommer det ikke notabelt, men det er ikke et emne som jeg har den store indsigt i. Såfremt personer med indsigt i området kan komme med input i denne diskussion, vil det være fint. Pugilist (diskussion) 26. nov 2013, 09:03 (CET)
  •  KommentarJeg synes de artikler skal slettes. Det er jo bare link til private hjemmesider, drevet af private. Artikler om slægts/historie-databaset er iorden hvis, de f.eks er statsfinacieret eller lign. eller stadsarkiver. Disse link hører måske hjemme under Eksterne henvisniger i de tilhørende relevante artikler som Roskilde, Slægtsforskning osv....S.Juhl (diskussion) 26. nov 2013, 09:07 (CET)
  • Slet - amatørhjemmesider af værste skuffe. - flere af dem er bare en underside, af noget andet privat amatør halløj. Virker mere som om Ribewiki har ville oprette alle sine private bogmærker her. De har ingen relevans, og er ikke blevet omtalt nogen steder. --Pixi Uno (diskussion) 26. nov 2013, 10:57 (CET)
  • Slet Kun american-pictures.com synes at have nogen notabilitet, men "slægtssiden" er blot en underside, og slet ikke notabel i sig selv. Enig med S.Juhl og Pixi Uno at disse sider hører hjemme under eksterne henvisninger. Ingen af dem kan bære en selvstændig artikel. --Danmuz (diskussion) 26. nov 2013, 11:33 (CET)
  • Slet - At der er personer i forskellige slægter, der er notable, gør på ingen måde genealogiske hjemmesider for slægterne notable. American-pictures.com er tilsyneladende så oprettet af Jacob Holdt, der absolut er notabel, men det er som fotograf, forfatter, foredragsholder, han er berømt, ikke som hjemmesideskaber. Som S.Juhl nævner, kan nogle af siderne måske indgå som eksterne henvisninger for artikler om de relevante slægter, men det må være det højeste, vi kan beskæftige os med dem. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. nov 2013, 11:37 (CET)
  • Slet - enig med et bredt udvalg af det ovenstående. TherasTaneel (diskussion) 26. nov 2013, 11:40 (CET)
  • Slet - yderligere kommentarer overflødige Rmir2 (diskussion) 26. nov 2013, 14:08 (CET)
  • Slet - Enig i ovenstående. Vh --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 26. nov 2013, 18:53 (CET)
  • Slet - Det er vist tydeligt, hvor dette bærer hen. Jeg er meget enig i totalt mangel på notabilitet.Toxophilus (diskussion) 26. nov 2013, 20:04 (CET)
Konklusion:
Hermed slettet. --Pixi Uno (diskussion) 2. dec 2013, 16:25 (CET)