Diskussion:Skipper-Just-Frost

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Jazz Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jazz, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jazz-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Skipper-Just-Frost

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

En stubartikel af Dr. Dose. De har udgivet to studiealbums og GAFFA har en artikel om at de takker af efter 12 år og to albums. DR spiller deres sange engang imellem. Generelt virker det til, at de har forsøgt sig over en længere periode, men at det ikke rigtigt har slået an.

  • Symbol delete vote.svg SletSymbol merge vote.svg Sammenskriv - Som forslagsstiller. Toxophilus (diskussion) 4. okt 2018, 13:25 (CEST)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - Vi har en artikel om SP, Just og Frost, som iflg. Gaffa-linket var forgænger for denne gruppe. Det kunne give god mening at behandle de to konstellationer ét sted, og så er den anden et bedre udgangspunkt end Dr. Dose-stubben. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. okt 2018, 14:14 (CEST)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - Alle tre musiker, Ole Skipper Mosgaard, Søren Frost og Esben Just Christensen, har været meget aktive. Men artiklen om dem som trio kan godt sammenskrives. --Kjeldjoh (diskussion) 4. okt 2018, 15:37 (CEST)
  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv eller Symbol delete vote.svg Slet. -AnetteM (diskussion) 4. okt 2018, 20:10 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Ingen overbevisende notabilitet. Mekanisk oprettet substub. Rmir2 (diskussion) 24. okt 2018, 07:02 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg har nu sammenskrevet de to artikler, og foreslår at vi lukker sletningsforslaget.--Kjeldjoh (diskussion) 17. jan 2019, 11:02 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Enig. Godt arbejde. Toxophilus (diskussion) 17. jan 2019, 12:25 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der var ikke flertal for en sletning, men for en sammenskrivning. Den er nu gennemført.--Kjeldjoh (diskussion) 24. jan 2019, 11:17 (CET)