Diskussion:Skylab Music

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Skylab Music

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Skylab Music er et dansk pladeelskab oprettet af Morten Selmer. Bruger:Mselmer har oprettet, antageligvis Selmer selv, så det er selvpromovering. Bruger:SorenRK har sat notabilitetsskabelon på med kommentaren artiklen er oprettet af Morten Selmer selv. Det fremgår ikke, om selskabet lever op til Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler. Der skulle være udkommet tre albums fra selskabet. Toxophilus (diskussion) 20. okt 2020, 14:27 (CEST)

  • Slet - Unotabelt foretagende og selvpromovering. Toxophilus (diskussion) 20. okt 2020, 14:27 (CEST)
  • Sammenskriv til Morten Selmer - Ikke selvstændigt notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 29. okt 2020, 11:39 (CET)
  • Sammenskriv til Morten Selmer jeg er enig i det som Kjeldjoh skriver ---Zoizit (diskussion) 9. dec 2020, 23:09 (CET)
  • Sammenskriv - Jeg er generelt skeptisk over at sammenskrive forskellige emner, men i dette tilfælde, hvor pladeselskabet vist mest er et redskab for Selmers producerkarriere giver det mening. Udgives væsentlige udgivelser i fremtiden med andre artister end Selmer, kan artiklen oprettes igen. --Pugilist (diskussion) 26. dec 2020, 11:44 (CET)
Konklusion:
Artiklen oplister tre albummer, hvoraf de to allerede fremgår af producerens artikel. Herudover indeholder artiklen ikke relevante oplysninger, som kan sammenskrives til en hovedartikel. Derfor er den blot ændret til en omdirigering. --|EPO| COM: 2. jan 2021, 10:43 (CET)