Diskussion:Sonja Furu Friby

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Sonja Furu Friby

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Er det nok at have haft to filmroller som barn i 2005 og 2006? Går man så i glemslen derefter?

  • Neutral Måske lidt en gråzone, men hvad siger I andre? Er det nok til en artikel? Måske skulle vi evt. på Landsbybrønden i fællesskab blive enige om hvor meget der skal til for at skuespillere (automatisk) er notable, og herefter tilføje resultatet til et afsnit under Wikipedia:Kriterier for biografier? Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 10. apr 2013, 16:19 (CEST)
  • Slet - Nej det syntes jeg ikke --Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 10. apr 2013, 16:22 (CEST)
  • Slet - Enig med Søren. Hun er jo heller ikke skuespiller, men blot en elev, der fik et par filmroller. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. apr 2013, 16:30 (CEST)
  • Slet For lidt --MIS (diskussion) 10. apr 2013, 18:05 (CEST)
  • Neutral men hælder mod Behold. Folk, der har medvirket i spillefilm, har det med at forblive af interesse. Perspektivet er, at nogen ser filmene og gerne vil vide mere om de medvirkende. Dermed bliver kriterierne for notabilitet anderledes end for mange andre. hilsen Rmir2 (diskussion) 11. apr 2013, 19:41 (CEST)
Konklusion:
Ikke fuld enighed om sletning, men dog overvejende tilslutning hertil. Det ser ud som om karrieren er på standby, og tidligere har vi slettet biogrfier om personer, der som børn har medvirket i et par film uden senere at have medvirket i andre notable sammenhænge. Slettet. Pugilist (diskussion) 28. apr 2013, 19:51 (CEST)