Diskussion:Struktureret Agil Metode

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Struktureret Agil Metode

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Struktureret Agil Metode er oprettet af en bruger, der ikke har bidraget med andet på dansk Wikipedia. Der er sat en række skabeloner på artiklen, og Bruger:Weblars har i 2016 kort skrevet om sin tvivl om emnet.

  • Slet - Som Lars kan jeg heller ikke finde noget om denne "metode", og som mangeårig underviser i systemudviklingsmetoder har jeg heller aldrig hørt om den. Det tyder derfor på, at det enten er en hoax, eller at det er en selvopfunden metode, der ikke har vundet videre indpas. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. mar 2017, 11:31 (CET)
  • Slet - Der oprettes fra tid til anden artikler på Wikipedia, der omhandler diverse "modeller" og "metoder" udviklet af diverse konsulenthuse. Det er oftest ren reklame. Det er det også her. --Pugilist (diskussion)
  • Slet Ha-ha Enig med Pugilist. Underholdende læsning: "Vi benytter os af user stories, som vi programmerer ud fra, og for at gøre dem synlige vil vi sætte dem på et user storyboard." - "vi"? Og "Så snart der udgives en kopi til kunden skal der gemmes en backup af den angivne version. Gerne på så mange forskellige medier som muligt. Derved kan man altid rulle tilbage, ifald at kunden opdager en fejl, eller ønsker at projektet tager en anden drejning." - hørt om CVS, SVN eller et andet versionsstyringssystem? --Madglad (diskussion) 24. mar 2017, 16:32 (CET)
  • Slet - Tjaeh, velskrevet artikel der dog mangler kilder og ville helt klart være notabel - hvis det altså fandtes. --Honymand (diskussion) 24. mar 2017, 17:50 (CET)
  • Slet Reklame --Cgt (diskussion) 26. mar 2017, 13:09 (CEST)
  • Slet Jeg tror også det er reklame.--Weblars (diskussion) 26. mar 2017, 13:26 (CEST)
  • Slet Enig i reklame --Rmir2 (diskussion) 1. apr 2017, 13:23 (CEST)
Konklusion:
Hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 2. apr 2017, 12:16 (CEST)

Er denne artikel mon opspind? Jeg kan ikke finde noget om denne metode andre steder på nettet. Der er visse ligheder med Scrum, men det virker på mig blot som en form for forretningsidé. Derfor burde artiklen nok slettes, men jeg er ikke så sikker at jeg vil oprette et formelt sletningsforslag.--Weblars (diskussion) 13. jun 2016, 13:42 (CEST)