Diskussion:Uwe Godbersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Lars Uwe Godbersen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Dette sletningsforslag går på både Lars Uwe Godbersen og hans forældre, Lone Godbersen og Uwe Godbersen. de tre biografier er oprettet, eller primært bidraget til, af IP-brugere og @MieAnne og JSB 2020:. De tre personer er mest kendt for Flying Superkids.

  • Sammenskriv til Flying Superkids - Jeg mener ikke de er selvstændigt notable, jf. Wikipedia:Kriterier for biografier, og mener at det er tilstrækkeligt at de nævnes i artiklen om Flying Superkids.--Kjeldjoh (diskussion) 17. sep 2020, 15:38 (CEST)
  • Sammenskriv - fint forslag. De er sandsynligvis ikke vigtig nok til hver deres artikel. Toxophilus (diskussion) 17. sep 2020, 19:58 (CEST)
  • Sammenskriv/ Slet - Jeg slettede artiklen om moderen, da den intet relevant indeholdt, bortset fra at hun havde hjupet til med bogholderiet. Om de to øvrige kan bære et redirect er jeg afslappet overfor. Søger en bruger på navnet vil de alligvel blive ledt til artiklen, hvor deres navn er angivet. --Pugilist (diskussion) 21. sep 2020, 00:12 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at sammenskrive. --|EPO| COM: 1. okt 2020, 16:19 (CEST)