Spring til indhold

Diskussion:Yong Sun Charlotte Gullach

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Yong Sun Charlotte Gullach

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen Yong Sun Charlotte Gullach er oprettet af Bruger:90.185.108.87 d. 7. januar. Samme dag har Bruger:Nico indsat Wikify og Tætpå.

Yong Sun Charlotte Gullach er:

Ejer af virksomheden Hypersensitive Productions ((CVR 25096002))
Ejer af hjemmesiden gullach.dk
Forperson i foreningen Adoptionspolitisk forum
Tidligere næstformand i foreningen Korea Klubben.
  • Slet - Jeg mener ikke at der jf. WP:BIO er grundlag for en artikel.--Kjeldjoh (diskussion) 11. jan 2018, 13:44 (CET)
  • Slet - ikke notabel. Rmir2 (diskussion) 13. jan 2018, 20:57 (CET)
  • Slet - Hvis hun skulle være notabel, måtte det være for det kunstneriske virke, men kan ikke se noget der understøtter hun er tæt på der. -- Vrenak (diskussion) 14. jan 2018, 22:40 (CET)
  • Slet - ikke notabel. Desuden kan jeg slet ikke klare den her: transnational adoption i et kolonialistisk perspektiv som et kunstnerisk udtryk og metode.(Skrev Uffe (diskussion • bidrag) 22. januar 2018. Husk at signere dine indlæg.)
  •  Kommentar Jeg spurgte hende om artiklen, og hun har selv oprettet den, så Nico havde ret i sin antagelse om tætpå. Jeg vil nok mene at hun er notabel for sin deltagelse i den adoptionspolitiske debat, men det er bare et ret lille felt. Jeg har ikke fulgt med i hendes kunstneriske virke, så det kan jeg ikke udtale mig om. Hvad tilfældige personer ikke kan klare, er heldigvis ikke relevant. Uanset hvad: Artiklen i sin nuværende tilstand understøtter ikke notabilitet og den er nok for tætpå-vinklet til at kunne reddes. --Palnatoke (diskussion) 22. jan 2018, 15:48 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. Pugilist (diskussion) 22. jan 2018, 15:49 (CET)