Flemming Hvidtfeldt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Flemming Hvidtfeldt
Født 11. august 1954Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse JournalistRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Flemming Hvidtfeldt (født 11. august 1954) er en dansk journalist og tidligere chefredaktør ved en række dagblade, der siden 2014 har haft egen medievirksomhed ved navn Chutikan.

Hvidtfeldt blev student fra Risskov Amtsgymnasium i 1973 og er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1978. Fra 1977 var han ansat som journalist ved Vendsyssel Tidende. I 1982 blev han ansat ved Jydske Tidende som journalist og siden forside- og featureredaktør. Han var fra 1985 til 1998 ansat ved JydskeVestkysten som redaktionschef, kom derefter til Nordjyske Medier som medlem af chefredaktionen, inden han i 2005 blev chefredaktør for Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Fra 2008 til 2011 var han chefredaktør for Århus Stiftstidende.

Fra 2012 til 2014 var han ansat som skrivende journalist i Midtjyske Medier ved mediehusets Public Content Bureau. I 2014 blev han selvstændig og etablerede medievirksomheden Chutikan.

Flemming Hvidtfeldt var i mange år medlem af dommerkomiteen for Årets Avisside i Danmark. Han er formand for designkonkurrencen Best News Design Scandinavia og formand for Society for News Design Scandinavia, der er en søsterorganisation til Society for News Design med hjemsted i USA.

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.


DanmarkStub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi