Jeanne Boel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jeanne Boel
Personlig information
Født 1. januar 1961 (62 år)
Nationalitet Danmark Dansk
Beskæftigelse Skuespiller
Roller Josefine Brahe (Alletiders jul og efterfølgende julekalendre)
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Jeanne Boel (født 1. januar 1961) er en dansk skuespillerinde, der bl.a. har optrådt på ABC Teatret, Amagerscenen, Det Danske Teater, Det ny Teater, Aalborg Teater og Privat Teatret. Hun er nok allermest kendt for sin medvirken i en række revyer, herunder Holstebro Revyen, Cirkusrevyen og Hjørring Revyen. I tv har hun medvirket i serierne Een stor familie, Gøngehøvdingen og Krøniken og har medvirket i julekalendrene Alletiders jul, Alletiders nisse, Alletiders Julemand og Pyrus i Alletiders Eventyr. Hun har også nået at medvirke i en håndfuld spillefilm. Stifter og medejer af Comedieteatret sammen med Thomas Mørk, Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder og Karsten Jansfort. Efter 10 år med publikumssucces afvikles Comedieteatret i 2017. Samme år tiltræder Jeanne som revydirektør for Danmarks tredje største revy, Sønderborg Sommer Revy, efter Leif Maibom.

Udvalgt filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne links[redigér | rediger kildetekst]

Artiklen om skuespilleren Jeanne Boel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi