Johnny Bredahl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Johnny Bredahl
Personlig information
Navn Johnny Bredahl
Land Danmark Danmark
Fødselsdato 27. august 1968 (47 år)
Fødeby København
Vægtklasse Bantamvægt
Kampe
Kampe ialt 58
Vundne 56
KO's 26
Uafgjorte 0
Tabte 2

Johnny Bredahl (født 27. august 1968 i København, Danmark), omdøbt til Johnny Wahid Johansen, er en tidligere dansk bokser og deltager af Robinson Ekspeditionen 2006. Johnny er lillebror til Jimmy Bredahl, der ligeledes var en succesfuld bokser. Han er muligvis en af Danmarks bedste boksere nogensinde, og er op til flere gang blevet kåret som Europa og Verdensmester. Han startede sin professionelle karriere med sin debutkamp 8. december 1988. Johnny Bredahl kæmpede i alt 57 professionelle kampe (55-2-0 KO 26)

  • Vægtklasse: Bantamvægt (max 53,524 kg)
  • Titler i karrieren: WBA Verdensmester, IBO Verdensmester, WBO Verdensmester, IBC Verdensmester, WBU Verdensmester, EBU Europamester og EBA Europamester.

Johnny Bredahl afsluttede sin karriere med sidste kamp den 13. marts 2004, men genoptog et comeback efter at være røget ud af Robinson Ekspeditionen .

I december 2006, blev Bredahl indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, på grund af et overfald tidligt om morgenen på Strøget efter en julefrokost.[1]

Udgav i slutningen af 2007, i samarbejde med forfatter og sportsjournalist Lars Steen Pedersen (Forfatter til Stig Tøftings selvbiografi), bogen Kampen, der i korte træk handler om Johnny Bredahls liv og hans karriere.

Fodnoter[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Bokser Stub
Denne biografi om en bokser er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artikelstump