Thomas Mygind

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Thomas Mygind
Født 20. december 1960 (59 år)
København, Danmark
Nationalitet Danmark Dansk
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Tv-vært
Eksterne henvisninger
thomasmygind.dk

Thomas Mygind (født 20. december 1960 i København) er en dansk tv-vært. Han har været vært på Robinson Ekspeditionen fra 1998-2003. Han er også kendt for programmer som Fangerne på Fortet, Sangstjerner og Peking Express.

Uddannelse og tidligere liv[redigér | redigér wikikode]

Mygind droppede i teenagealderen ud af gymnasiet, for at arbejde som blandt andet vinduespudser, skovarbejder og DJ, før han senere blev smidt ud af handelsskolen. Thomas fik i stedet en konstabeluddannelse i hæren, herefter fik han en stor interesse for reklamebranchen, og arbejdede på landets største bureauer, før han i 1986 startede sit eget.[kilde mangler]

Thomas var også fascineret af en alternativ tankegang, holistisk filosofi og åndsvidenskab og er blev blandt andet efterfølgende uddannet NLP Practitioner i London.[kilde mangler]

Radio- og tv-vært[redigér | redigér wikikode]

Senere hen blev Mygind DJ i lokalradiofeltet, som programprofil og senere stationsleder på blandt andet Radio Silkeborg. Efter han havde arrangeret og medvirket i mere end 1.500 timers live-radio, valgte han i 1989 at træde ind i fjernsyns-branchen som reklameproducer. Thomas Mygind blev for alvor kendt i Danmark da han i 1998 blev vært for realityshowet Robinson Ekspeditionen. Efter Robinson Ekspeditionen 2003, tog han i 2004 springet fra jobbet som frontfigur i TV3's Robinson-programmer til en plads i ledelsen af Det Nye TvDanmark – SBS TV. Efter at have været vært på programmer som Rødderne, Strandvejsvillaen, Danmarks Klogeste Barn og Kan du danse?, og have siddet i ledelsen i knap tre år og blev Mygind i november 2006, kanalchef for Kanal 5. Senest medvirker han i programmerne Peking Express, Krimi 5 og Kagekampen.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Vista-kdmconfig.pngArtiklen om Thomas Mygind kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.