Karsten Landro

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Karsten Landro
2. borgmester i Ærø Kommune
Embedsperiode
1. januar 2010 – 31. december 2013
Foregående Jørgen Otto Jørgensen
Efterfulgt af Jørgen Otto Jørgensen
Borgmester i Marstal Kommune
Embedsperiode
1. januar 1998 – 31. december 2005
Personlige detaljer
Født 25. januar 1957
Ommel
Nationalitet Dansk
Politisk parti Konservative
Bopæl Ommel, Ærø
Uddannelses­sted Skårup Seminarium

Karsten Landro (født 25. januar 1957 i Ommel) er en dansk viceskoleinspektør og politiker, tidligere borgmester i Marstal Kommune og fra 2010 borgmester i Ærø Kommune, valgt for Konservative.

Landro er uddannet folkeskolelærer fra Skårup Seminarium i 1980 og har siden arbejdet som viceskoleinspektør på Marstal Skole.

Landro blev første gang valgt til borgmester for Det Konservative Folkeparti i Marstal Kommune i 1997. Da Marstal Kommune og Ærøskøbing Kommune blev slået sammen i Ærø Kommune stillede han op som partiets borgmesterkandidat, men måtte se sig slået af den Socialdemokratiske Jørgen Otto Jørgensen.

Ved kommunalvalget 2009 lykkedes det de konservative og Ærø Borgerliste at få flertal, og Karsten Landro blev valgt til Ærø Kommunes anden borgmester, en post han tiltrådte 1. januar 2010.

Ved kommunalvalget 2013 stillede Karsten Landro ikke op. Socialdemokraten Jørgen Otto Jørgensen blev valgt som borgmester.

DanskSpire
Denne artikel om en dansk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker