Marco Rubio

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Marco Rubio.

Marco Antonio Rubio (født 28. maj 1971 i Miami) er en amerikansk senator som repræsenterer Florida og Det republikanske parti. Han er tidligere medlem af Repræsentanternes hus i Florida (2001-2009); de to sidste år som Speaker of the House.

Ved Floridas valg til USAs senat 2010 fik han 49% af stemmerne mod to andre kandidater. Han er en af tre senatorer i Senatet med latinamerikansk baggrund (de to øvrge er Bob Menendez og Ted Cruz).

Den 13. april 2015 meddelte Rubio, at han vil søge nominering til republikanernes kandidat til præsidentvalget i USA 2016.

Han er katolik, men sympatiserer med Christ Fellowship Church i West Kendall, Florida,[1] som tilhører Sydstatsbaptisterne.

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ http://blogs.telegraph.co.uk/news/damianthompson/100062105/marco-rubio-the-catholic-senator-elect-from-florida-attends-and-donates-thousands-to-a-hardline-protestant-church/ Arkiveret 28. april 2012 hos Wayback Machine Marco Rubio, the 'Catholic' senator-elect from Florida, attends and 'donates thousands' to a hardline Protestant church

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

USASpire
Denne artikel om en amerikansk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker