Martin Høgsted

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Martin Høgsted
Personlig information
Født 27. maj 1982 (38 år)
Dianalund
Nationalitet Danmark Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Filmskuespiller, stand-up-komiker, manuskriptforfatter Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Martin Høgsted (født 27. maj 1982 i Dianalund) er en dansk stand up-komiker, tv-vært og manuskriptforfatter. Martin Høgsted er bl.a. kendt fra UPS! Det er live og som manuskriptforfatter på Live fra Bremen. Martin er også den ene halvdel af duoen i Danish Dynamite som blev sendt på TV2 Zulu for første gang i 2012, hvor han, sammen med Magnus Millang, portrætterer danskeres hverdag og gør grin med denne. En serie der nu har kørt i tre sæsoner. Han debuterede som stand up-komiker i december 2006Comedy Zoo i København og vandt i 2008 DM i stand-up.

Martin Høgsted har sammen med komikerkollega Jasper Ritz podcasten "Farmænd" som er udgivet siden april 2017. Dog er Høgsted kun med som gæstevært, idet David Mandel har overtaget medværtsrollen sammen med Jasper Ritz.

Martin har også medvirket i en serie af korte sketches kaldet "Dumme dumme drenge", som kan ses på funnyhaha.dk

Martin vandt, sammen med Magnus Millang, i 2014 prisen som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla, der blev sendt på TV 2 Zulu d. 24. august. De vandt prisen for deres tv-program Danish Dynamite.

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Eksterne Henvisninger[redigér | redigér wikikode]


DanmarkStub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi