Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Sletningsforslag/Impact TV"

Spring til navigation Spring til søgning
behold
({{ss}})
(behold)
* {{sSlet}} - Jeg har ikke ændret holdning siden sidst. Normalt ville jeg mene det skulle være et {{sHurtigslet}}, når der efter kun 2 mdr. laves et {{vis|Tætpå}} genoprettelse, uden at lavet et [[Wikipedia:Gendannelsesforslag|gendannelsesforslag]]. Men lad os bare tage diskussionen. [[Impact TV]] er en lille virksomhed med ca. 28 årsværk. De har produceret en del TV, men jeg ser ikke at de har vundet nogle notable priser, eller på anden måde løftet sig over hvad man kan forvente af alle andre produktionsselskaber. [[Giv os naturen tilbage]] har vundet en [https://tvprisen.dk/vinderne-2021/ TV-Prisen], hvor [[Thomas Heurlin]] selv sidder i udvalget. Men det mener jeg ikke er nok. Så hvor "unikt" er emnet? Jeg ser ikke at virksomheden er tilstrækkelig unik, i forhold til de øvrige produktionsselskaber. Har emnet almen interesse? Jeg kan ikke finde tilstrækkelig medieomtale, eller andre uafhængige kilder, der viser at der er almen interesse om virksomheden. Har de lavet væsentlige resultater, som er anerkendelsesværdige på minimum nationalt niveau? En enkelt pris på TV-Prisen, ser jeg ikke som tilstrækkelig væsentlige resultater. Som det er blevet formuleret i andre sletningsforslag: "De passer deres arbejde."--[[Bruger:Kjeldjoh|Kjeldjoh]] ([[Brugerdiskussion:Kjeldjoh|diskussion]]) 20. maj 2021, 09:40 (CEST)
*{{ss}} - Jeg er enig med Kjeldjoh. Hvis den skal genoprettes efter sletning skal man følge vores procedure, og dem der genopretter skal selvfølgelig ikke være en person, der har en direkte kommerciel interesse i emnet. Nogle af deres produktioner er notable, men det gør ikke, at virksomheden er det. [[Bruger:Toxophilus|Toxophilus]] ([[Brugerdiskussion:Toxophilus|diskussion]]) 21. maj 2021, 09:17 (CEST)
** Hej Toxophilus. Jeg tænker at virksomhedens produktioner svarer til de resultater vi omtaler i [[Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler]], hvor "Den generelle grundregel er, at der skal være opnået væsentlige resultater, som er anerkendelsesværdige på minimum nationalt niveau." Det synes jeg bestemt virksomheden kan opfylde med flere de produktioner, der er nævnt på siden. Ja, proceduren burde have været fulgt, det er så ikke sket, sådan kan det gå. Jeg kender ikke noget til at opretter har en direkte kommerciel interesse i emnet. Brugeren benægter det i hvert fald selv: [https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Sletningsforslag/F%C3%B8dt_til_succes] Jeg synes ikke en fodfejl i procedurehåndtering og en mistanke om at man er fan af et firma er nok til at slette artiklen. Jeg kan også nævne en række andre artikler, der er oprettet af brugere, der er fans af grupper eller emner som er i problemer så. --[[Bruger:Santac|Santac]] ([[Brugerdiskussion:Santac|diskussion]]) 21. maj 2021, 17:17 (CEST)
16.234

redigeringer

Navigationsmenu