Ritzaus Bureau: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
25 bytes tilføjet ,  for 13 år siden
m
linkfix
No edit summary
m (linkfix)
[[Interessentskab]]et Ritzaus Bureau er moderselskabet i en større [[Danmark|dansk]] [[nyhed]]s[[koncern]], som desuden omfatter tre mindre datterselskaber med [[aktieselskab]]sform, hvis hovedopgaver er følgende:
 
RB-Børsen A/S er leverandør af danske finansnyheder til [[virksomhed]]er, herunder primært den [[Finansiel virksomhed|finansielle erhvervssektor]] og [[børs]][[medie]]r i [[Danmark]]. Ritzaus Medieservice A/S udarbejder oversigter over blandt andet sportsresultater, biograffilm samt [[TV]]- og [[radio]][[program]]mer med udgangspunkt i præferencerne hos [[abonnent]]erne. Ritzaus Medienet A/S er en [[teknologi]][[virksomhed]], som organiserer forskellige [[data]][[kommunikation]]s[[system]]er mellem Ritzaus Bureau I/S, [[billedbureau]]erne [[Polfoto]] og [[Scanpix]] samt de danske [[medie]][[virksomhed]]er.
 
{{citat2|Ritzau er ikke en forretning i gængs forstand. Jeg plejer at sige til en [[Socialdemokrat]], at vi er en slags [[brugsforening]]. Og til en [[Venstre]][[mand]] så siger jeg, at vi er en slags [[andelsmejeri]]|[[Uffe Riis Sørensen]], tidl. Ritzau-chefredaktør i radioudsendelse på P1<ref>[http://www.dr.dk/P1/menneskerogmedier/Udsendelser/2007/08/kaglende.htm ''Kaglende høns eller skarpe eksperter'' Udsendelse på P1 d. 24.8.2007]</ref>}}
19.755

redigeringer

Navigationsmenu