Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Landsbybrønden/Infobokse farver og størrelser"

Spring til navigation Spring til søgning
Hvor er i ikke afklaret og man skal arbejde med det
(Indlæg)
(Hvor er i ikke afklaret og man skal arbejde med det)
:Angående spørgsmålet om [[Skabelon:Infoboks person]] og [[Skabelon:Infoboks Wikidata Person]], så er det resultatet af en større diskussion og uenighed mellem forskellige brugere. Den praktiske forskel er at Skabelon:Infoboks person redigeres på normal vis, mens Skabelon:Infoboks Wikidata Person er indrettet til at hente oplysninger fra databasen [[Wikipedia:Wikidata|Wikidata]]. Wikidata bruges blandt andet til oplysninger til brug for infobokse på tværs af sprogene. På den måde kan man nøjes med at indsætte og rette oplysninger på Wikidata, hvorefter det bliver indsat automatisk i infobokse på de forskellige sprog. I nogle tilfælde kan man dog godt selv indsætte oplysninger i infoboksen i artiklen, der så bliver vist i stedet for dem fra Wikidata.
:Og nej, det burde absolut ikke være nødvendigt med to infobokse til samme formål. Men der har været problemer med at få tingene til at virke som de skulle. Desuden er der uenighed om hvilke oplysninger, der overhoved skal være med. I nogle tilfælde bliver der desuden hentet for mange oplysninger, for eksempel hvis en person har fået usædvanligt mange priser. De ting skal lige afklares først. --[[Bruger:Dannebrog Spy|Dannebrog Spy]] ([[Brugerdiskussion:Dannebrog Spy|diskussion]]) 4. mar 2017, 21:55 (CET)
Jeg kender godt Wkkidata. Har lært det via kopi fra restauranter, og indsat 'findsmiley' flere steder. Men jeg får ingen svar. Hvorfor er 'noget ikke afklaret endnu' og vi så møder tomme bokse med {{ }}. Min kæreste redigere i Tysklands wikipedia med stor glæde og jeg prøver på Danmarks. Men jeg og flere har udfordringer, fordi Danmarks wikipedia ikke er afklaret, og alligevel i fuld drift? Kan i ikke få det ordnet så? :-) [[Bruger:Madøre|Madøre]] ([[Brugerdiskussion:Madøre|diskussion]]) 4. mar 2017, 22:13 (CET)
199

redigeringer

Navigationsmenu