Wikipedia:Flytteforslag/Wikipedia:Anmodning om administratorstatus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nej, ikke rigtigt. Grunden til at netop denne side skal flyttes er, at der her snarere er tale om ansøgninger end anmodninger. Det modsatte er tilfældet for de sider, du nævner - de er netop anmodninger, ikke ansøgninger. Det kan tænkes, at der er enkelte andre sider, hvor en flytning ville være relevant hvis dette forslag går igennem... men ikke lige de nævnte, i min optik. --Medic (Lindblad) (diskussion) 12. jun 2013, 20:43 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Det er en rigtig god ide, da der i praksis er tale om en ansøgningsproces, hvor der stilles en del krav til ansøgeren. Der ligger ikke de samme krav i ordet anmodning. --Patchfinder (diskussion) 12. jun 2013, 21:30 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Ja, hvorfor ikke. --Simeondahl (diskussion) 13. jun 2013, 11:19 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Flyt ikke – Det er upraktisk at skulle holde rede på hvornår noget er en ansøgning og hvornår det er en anmodning, og der er en glidende overgang mellem disse ting. Så for nemheds skyld brug det samme ord i alle sådanne sager. Desuden er der mange af de ældre anmodninger om administratorstatus som mest af alt er at betragte som netop anmodninger mere end ansøgninger, da det først er inden for de seneste år at det er blevet voldsomt svært at blive administrator. Så mens en flytning vil være ordmæssigt korrekt for en del af undersiderne, er der også mange undersider hvor det vil være ukorrekt. Så derfor, flyt ikke. Byrial (diskussion) 13. jun 2013, 11:52 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er enighed om at flytte artiklen. Vh --Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 21. jun 2013, 13:03 (CEST)
Sludder. Der er tydeligvis ikke enighed når 4 siger flyt, 3 siger neutral, 1 siger flyt ikke, 1 siger at han tænker over det og vender tilbage med svar senere. (skrev Byrial (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Dem er har stemt Neutral beregnes ikke med til hverken flyt ikke eller flyt, så det vil sige at 4 siger flyt og en 1 siger flyt ikke. Så er der jo enighed om at flytte artiklen. Vh--Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 21. jun 2013, 16:15 (CEST)
For det første: Dette er ikke en afstemning. For det andet betyder enighed at alle er enige. Når der er udtrykt forskellige holdninger, er alle ikke enige, og der er følgelig ikke enighed. Byrial (diskussion) 21. jun 2013, 16:23 (CEST)
Hvis det er stemt du opfatter som en afstemning, så er det forkert. Der skulle have stået "mener" i stedet. Vh--Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // Projekter // bidrag) 21. jun 2013, 16:42 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - til bl.a. Byrial, vi har længe benyttet ordet ansøgning i selve artikelteksten, det er således kun navnet, som vi ændrer. Her synes jeg, at vi primært bør tænke fremadrettet, også selvom det bagudrettet er nemmere fortsat, at kalde det anmodning. Enig i at det er bedst at benytte samme navn, og derfor synes jeg også, at vi bør flytte anmodning om bureaukratstatus og ændre overskriften på anmodning om patruljantstatus. --Patchfinder (diskussion) 21. jun 2013, 17:03 (CEST)