Wikipedia:Gendannelsesforslag/Leif Donbæk Thomsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg citerer følgende argumentation fra min brugerdiskussionsside:

Citat Leif sidder i bevillingsnævnet i København, sidder i bestyrelsen for SOPA (2000 elever, + et stort lærekorps), har været med til at starte SUF, er næstformand i SFRH der har 7000 medlemmer, er folkeitngskandidat for SF i København, er leder af sekretariatet der varetager alle medlemmer i SFKBH og SFRHs medlemmer. Han har været i medierne et utal af gange, både med baggrund i det politiske og med baggrund i det gode lokale arbejde han gør på (primært) Nørrebro. Citat
Charlie Tibu

Ikke alle disse oplysninger fremgik af den slettede artikel, men for at give brugeren en mulighed for at deltage i en formel debat, oprettes dette gendannelsesforslag. --|EPO| COM: 1. nov 2012, 11:10 (CET)

Ingen af disse aktiviteter er i sig selv nok til at gøre manden automatisk notabel. Af de første 50 hits i min google-søgning på ham, er der to, der er skrevet af udenforstående: "Sommerhjælp til arbejdsløse unge" og "Start! Festival bliver til Vesterbro Festival igen", så det er da muligt at han gør en masse, men der er ikke så mange, der skriver om ham. --Palnatoke (diskussion) 1. nov 2012, 11:25 (CET)

Hej Drenge,

SOm jeg har skrevet i dikusionen (sorry, jeg er ny her på wwiki): Som jeg skrev til Simon (aka EPO), så mener jeg han var hurtig fremme i bussen. Ved ikke lige hvem der bestemmer det her. Men at være medlem af bevillingsnævnet (der er 7 medlemmer, inkl. Pia Allerslev), er en sag der gør en notabel herinde.

Man står for uddeling af bevillinger til ALLE udskænkningssteder i byen.

Derudover har leif siddet i bestyrelsen for SOPU, en af de største udd. inst. i KBH.

Så var Leif desuden en af de få der var med til at opstarte et af danmarks største ungdomspartier, nemlig SUF

Leif er desuden næstformandd i SF Region hovedstaden. Og er således valgt af SFs medlemmer (7000), og dermed ikke "bare kandidat" (som jeg forstår ikke er "adgangsgivende til wikipedia.dk" .

Bemærk desuden at Leif er blogger på Modkraft.dk

I de første 50 på google, finder jeg altså flere end du gør. (Skrev 94.191.187.170 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg ved ikke om det giver notabilitet at sidde i bevillingsnævnet - KBH har eet, men det har de fleste kommuner nok også. mvh --Jørgen (diskussion) 1. nov 2012, 12:17 (CET)

Hej Jørgen.

Det er helt rigtigt. Men KKs bevillingsnævn er helt ubestridt det vigtigste af sin slags. Og det mener jeg giver notabilitet. Specielt, når man tager resten af Leifs CV med.

Havde han kun lavet én af tingene, kunne jeg forstå jeres skepsis...

Fik forresten ikke skrevet at Leif udover alt det beskrevet ovenfor har siddet i landsledelsen i SUF,

siddet i bestyrelsen for SF Nørrebro (på det tidspunkt den største lokalforening i SF),

været næstformand på SF Nørrebro,

været kritisk revisor for SUF (på et meget afgørende tidspunkt for fronten).

/Charlie (Skrev 176.222.237.34 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

WP:BIO har vi opsummeret de ting, der i sig selv giver automatisk notabilitet. Det ser ud til at han har været med en masse steder, men der lader til at være meget få, der skriver om ham. --Palnatoke (diskussion) 1. nov 2012, 13:49 (CET)

Tak for linket. Lige lidt om mediedækning. 24/8-2012 var han i Metroexpress (ikke på nettet), derudover var han en hel time i nattevagten på Radio 24syv (også d.24/25 august 2012). Herudover har en hurtig googling givet følgende bare for 2012, der er helt sikker mere:

http://46.137.86.45/Krimi/jane-naegter-pia-k-besg-p-vikingen-bliv-vaek-fra-vort-kvarter-danmark-www-bt-dk

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-53938802:demonstrant-vi-d%C3%A6kker-janes-ryg.html?forside

http://arbejderen.dk/artikel/2012-05-01/solidaritet-p-kampdagen-1-maj-kroner-til-gr-kenland

http://politiken.dk/ibyen/nyheder/gadeplan/ECE1729825/noerrebro-borgere-samler-sig-i-stoetteaktion-for-caf-vikings-jane/

http://www.business.dk/apps.berlingskemedia.dk/danmark/hyldet-paa-facebook

http://www.kk.dk/PolitikOgIndflydelse/ByensStyre/SaerligeUdvalgOgRaad/~/media/584E38C928654D83BD8DA26E4CEA2244.ashx

http://politiken.dk/politik/ECE1730099/justitsminister-jane-fortjener-et-skulderklap/

(Skrev 176.222.237.34 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Gendan ikke - bevillingsnævn giver ikke notabilitet. Lidt udtalelser til citat vedr. en demonstration på Nørrebro giver heller ikke notabilitet jf. WP:BIO. --Pixi Uno (diskussion) 1. nov 2012, 15:11 (CET)

Gendan - sejt. Nå men det kan du jo så mene Pixi. Jeg forholder mig igen til min udtalelse ovenfor. At have opstartet Danmarks 3. største ungdomsparti (enhedlistens søsterungdomsparti, SUF), Næstformand for over 7000 medlemmer i SF rgeion hovedstaden, og diverse andre ting (se ovenfor), mener jeg samlet set (bemærk det) giver "ret" til at være på dette brugergenerede site. Pft /CT(Skrev 176.222.237.34 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

BTW: Her er et link fra side 1 på google (ikke om Viking), fra oktober: http://www.metroxpress.dk/nyheder/det-siger-tvivlerne-vi-hlder-til-vilhelmsen/KObljc!daw3RwphbJlXw/

BTW2: Her er et link fra side 1 på google (ikke om Viking), fra september: http://indrebylokaludvalg.kk.dk/artikler/debat-nattelivet-mangler-demokratisk-styring /CT(Skrev 176.222.237.34 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

  • Gendan ikke - Der er ikke noget af det anførte, der giver notabilitet. Den omstændighed, at personen sidder i en bestyrelse, hvor der sidder en borgmester eller andre notable personer, gør ikke i sig selv personen notabel. Pugilist (diskussion) 1. nov 2012, 16:03 (CET)

Gendan Det er ikke en bestyrelse men et nævn. Og hovedpointen er vel (som beskrevet ovenfor), at når man har været med til at starte SUF, er valgt næstformand for 7000 mennesker i region hovedstaden og derudover (!) er meningsdanner inden for bl.a. bevillingspolitikken, tidligere kocertarrangør (og folketingskandidat - ved godt det ikke giver noget i sig selv), er rimelig bredt citeret, så "ødelægger" man ikke da wiki. Faktsik gør man den kun lidt bedre.(Skrev 176.222.237.34 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)


AnyWays, det har været hyggeligt so far. Jeg vender frygteligt tilbage i morgen, og argumenterer for at Leif Thomsen skal oprettes. Og som tidligere medlem af Region Hovedstaden, så håber jeg da en af jer vil oprette en wiki om mig... hehehe. God aften d'Herrer. (Skrev 176.222.237.34 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) EDIT: CT

Ked af jeg bare slettede overstående, men det er altså mig :-) Som jeg havde skrevet, så har jeg ikke set nogen argumentere imod, at samlet CV, er godt nok til at blive oprettet. Så derfor antager jeg at der genetableres. BH Charlie/CT/176.222.237.34

  • Gendan ikke/ Kommentar - Manden er i mine øjne stadig ikke notabel desværre. Kan godt være han har lavet mange ting, men det har jeg immervæk også - det gør mig ikke mere notabel af den grund. Som jeg umiddelbart ser det, opfylder han ikke notabilitetskravene og der er heller ikke noget, jeg anser som værende specielt nok, til at han er notabel af andre grunde. mvh Tøndemageren (diskussion) 2. nov 2012, 14:52 (CET)
  • Gendan ikke - Pt. er folkevalgte kommunalbestyrelsesmedlemmer ikke notable - hvorfor skulle medlemmer af bevillingsnævn så være det? Pugilist har ret: At være i et forum med notable personer giver ikke notabilitet - det er en logisk fejlslutning, som åbenbart er meget udbredt. --KLN (diskussion) 2. nov 2012, 16:29 (CET)
  • Gendan ikke - Helt enig med KLN. Notabiliteten er ikke i orden. --Brandsen (diskussion) 15. nov 2012, 21:59 (CET)
Konklusion:
- Gendannes ikke. --Pixi Uno (diskussion) 15. nov 2012, 22:01 (CET)