Wikipedia:Sletningsforslag/Ejendomsinvestering

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen er oprindeligt indstillet til sletning af Bruger:Madglad som en del af en massesletning af tre artikler, se nærmere Wikipedia:Sletningsforslag/Massesletning_af_reklamerende_artikler_fra_Investmenttools,_herunder_Brickshare.

Jeg har oprettet et separat sletningforslag. --Pugilist (diskussion) 20. jan 2019, 21:16 (CET)

  • Slet - Som påpeget af MAdglad er artiklen alene oprettet for at understøtte promovering af artiklen om Brickshare. Det giver mindre mening at have artikler om investering i forskellige typer af investering (ejendomsinvestering, råvareinvestering, obligationsinvestering, devivatinvestering, futuresinvestering etc.). Artiklen er i øvrigt noget underligt noget og med et indhold, der peger over mod det reklamerende (for tiltag som Brickshare). --Pugilist (diskussion) 20. jan 2019, 21:16 (CET)
  • Sammenskriv / Slet - Jf. WP:KA, mener jeg ikke at vi har nået det detaljeringsniveau. Der kan tilføjes en sætning i artiklen Investering, om at ejendomsinvestering er en form for investering, og så lave en omdirigering.--Kjeldjoh (diskussion) 21. jan 2019, 07:37 (CET)
  • Spørgsmål Skal wipidianerne kaste sig ud i længere diskussioner, omskrive eksisterende artikler, oprette omdirigeringer osv. hver gang der oprettes en promoverende artikel? Eller bruge tiden på noget fornuftigt? --Madglad (diskussion) 21. jan 2019, 14:15 (CET)
  • Slet - En artikel, som er oprettet ud fra et rent reklamehensyn, og hvis emne ikke har nogen særlig indlysende eksistensberettigelse som selvstændig artikel. --Økonom (diskussion) 21. jan 2019, 19:21 (CET)
  • Slet - Så afgjort et stykke reklame, der skal fjernes. Toxophilus (diskussion) 23. jan 2019, 15:05 (CET)
Konklusion:
Ændret til en redirect til investering. Pugilist (diskussion) 27. jan 2019, 12:07 (CET)