Wikipedia:Sletningsforslag/Emil Svane Breum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Emil Svane Breum har stået med notabilitetsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Den er oprettet af ham selv. Han har Opslag på Discogs Som Emil Svane Breum og The Swan & The Lake, soundcloud, beatport og DR har spillet en sang én gang. Har udgivet Moments (2016, [1]) og The Swan And The Lake (2016, [2] og [3]). Artiklen indeholder ikke det store, der retfærdiggør notabilitet men uspecifikke formuleringer som ar der er opnået et større antal streaminger på Spotify. Er det nok? Toxophilus (diskussion) 27. jun 2019, 10:48 (CEST)

  •  Formalia @Emilsvanebreum: Har du noget at bidrage med? Toxophilus (diskussion) 27. jun 2019, 10:48 (CEST)
  • Slet - Generelt skal man ikke have udgivet meget for at være notabel, men jeg synes ikke at finde voldsomt meget om ham. Toxophilus (diskussion) 27. jun 2019, 10:48 (CEST)
  • Slet - Han har endnu ikke fået den omtale der skal til for at være notabel. Men jeg kan godt li' hans musik, så tak for link til soundcloud.--Kjeldjoh (diskussion) 3. jul 2019, 14:34 (CEST)
Konklusion:
Enighed om sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2019, 11:50 (CEST)