Wikipedia:Sletningsforslag/Jørgen Waring

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jørgen Waring er en dansk billedkunstner. Artiklen er oprettet af Bruger:Fnielsen, og Bruger:DenBlaaElg har sat notabilitetsskabelon på. Der er lidt om ham på kunstgalleriet, en hjemmeside og strand-galleriet. Toxophilus (diskussion) 13. jun 2020, 11:36 (CEST)

  • Slet - Artiklen er for kort g beskriver ikke rigtigt, hvorfor han er relvant. Ved at google ham, så synes jeg ikke, at hans virke er voldsomt stort eller velbeskevet. Toxophilus (diskussion) 13. jun 2020, 11:36 (CEST)
  • Behold - Jeg er enig i at artiklen burde være længere, men når jeg ser "udklipssamlingen" på hans hjemmeside, forekommer det oplagt at have en artikel om ham. En stor del af hans virke ligger tydeligvis før Google. --Palnatoke (diskussion) 13. jun 2020, 12:17 (CEST)
  • Behold - Jeg synes netop Google-søgningen viser at han er omtalt flere steder, ligesom han sælges til pænt høje priser. Pugilist (diskussion) 13. jun 2020, 22:03 (CEST)
  • Behold - Min holdning er at kunstnere der har omtale flere steder er notable også Jørgen Waring! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 13. jun 2020, 22:19 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. --Pugilist (diskussion) 20. jun 2020, 14:10 (CEST)