Wikipedia:Sletningsforslag/Jack Harries

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Tostarpadius foreslog d. 25. april Jack Harries slettet hurtigt grundet manglende notabilitet. Jeg mener dog ikke, at artiklen bør slettes uden diskussion, hvorfor jeg har oprettet dette sletningsforslag. --Cgtdk (diskussion) 28. apr 2014, 02:54 (CEST)

  • Slet Jack Harries har medvirket i nogle tv-serier og en tv-film, men det er vist nok nogle mindre roller. Derudover har han en tilsyneladende ganske populær YouTube-kanal, men det er næppe tilstrækkeligt til at opnå notabilitet. Jeg bemærker desuden at enwiki har slettet deres artikel om Harries. --Cgtdk (diskussion) 28. apr 2014, 02:54 (CEST)
  •  Kommentar Hvad enwiki angår, så lader det til at have være artiklens udformning, der var problemet, ikke notabiliteten. --Palnatoke (diskussion) 28. apr 2014, 06:07 (CEST)
  • Behold Stor følgeskare på youtube. Som Palnatoke også skriver er det tydeligt at en:wiki slettede deres artikel pga udformningen. Den ene af stemmerne skriver faktisk at han opfylder notabilitetskravene. Da:wikis artikel lider ikke under samme formmæssige problem som en:wiki tilsyneladende har lidt af. --Santac (diskussion) 28. apr 2014, 06:29 (CEST)
    • Der er er mange, der har en stor følgerskare på YouTube. Skal de alle have en artikel? --Cgtdk (diskussion) 28. apr 2014, 06:35 (CEST)
      • Hvis alle tredjedivisions fodboldspillere, der har spillet én kamp skal, så ja. --Santac (diskussion) 28. apr 2014, 06:46 (CEST)
        • Det lyder voldsomt. --Cgtdk (diskussion) 28. apr 2014, 06:47 (CEST)
          • Jeg ved godt det ikke er et argument at andre må, så må han også. Ikke desto mindre vil jeg fastholde min behold stemme. --Santac (diskussion) 28. apr 2014, 07:26 (CEST)
  • Behold Næppe den mest kendte af alle skuespillere, men har været en af de bærende kræfter i en tv-serie, der løb over tre sæsoner og har medvirket i mindre roller i andre tv-serier og en tv-film. Dertil kommer så YouTube-kanalen. Jeg er enig i, at der er mange, der har en YouTube-kanal, og at det ikke i sig selv giver notabilitet at have en sådan, men det trækker heller ikke fra, og konkret har Jack Harries opnået en del omtale i notable medier på grund af kanalen, se hér og hér. Og Off topic: @Santac: Kravene til 3. divisionsspillere (2. division) er en del skarpere end du lægger op til, se denne diskussion. Pugilist (diskussion) 28. apr 2014, 09:28 (CEST)
    •  Kommentar Gode, mere uddybende argumenter. off topic: Nu skal det ikke udvikle sig til en længere fodbolddiskussion, men som jeg lige hurtigt læser diskussionen er der ikke enighed om noget, men dog enighed så langt at tabellen har fået lov at stå i flere år og efter min mening været de facto rettesnor for notabilitet angående spillere. I tabellen står netop "Fodboldspillere med min. 1 kamp for 1 dansk divisionsklub". :-) --Santac (diskussion) 28. apr 2014, 10:44 (CEST)
@Santac: Enig i, at der ikke er konkluderet formelt (hvad der heller ikke blev på den første diskussion), men der er i diskussionen konsensus om, skemaet fra 2008 ændres, og praksis har ligget på linje hermed siden. Men vi kunne måske benytte lejligheden til at få en formel konklusion på plads det rette sted :-) Pugilist (diskussion) 28. apr 2014, 10:51 (CEST)
  • Slet Notabiliteten findes der simpelthen ikke. Tostarpadius (diskussion) 28. apr 2014, 12:04 (CEST)
  • Behold Rigeligt med omtale og resultater. --Palnatoke (diskussion) 28. apr 2014, 12:37 (CEST)
  • Behold - Jeg vil mene, at han er notabel på baggrund af hans skuespilkarriere. Andre wiki'er har også stadig artiklen, og med over 3 mio. der følger hans kanal, så må det antages, at der også er en del danskere, som har interesse i at kunne slå ham op. Toxophilus (diskussion) 2. maj 2014, 12:45 (CEST)[svar]
Konklusion:
Bred enighed om at beholde artiklen. --|EPO| COM: 9. maj 2014, 12:24 (CEST)[svar]