Wikipedia:Sletningsforslag/Justin Geertsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen Justin Geertsen er oprettet af Bruger:+J+J+H+G C og efterfølgende har Bruger:Kego321 Jensen bidraget til artiklen. Den har karakter af at være selvbiografi og de roller som Justin har haft mener jeg ikke er nok til at være notabel.

  • Slet - Jf. ovenstående. --Kjeldjoh (diskussion) 12. mar 2019, 15:09 (CET)
  • Behold - Der er tale om en kontinuerlig karriere og ganske mange rolle, så det synes jeg helt klart taler for at beholde artiklen. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 12. mar 2019, 15:35 (CET)
  • Behold Jeg vil mene, at grundet mængden af roller bør vi beholde artiklen. Det andet kan vi gøre noget ved. --Morten1997 (diskussion) 12. mar 2019, 16:17 (CET)
  • Slet - Han er ikke skuespiller, men en dreng på 14 år, der går i skole og har livet foran sig. Han har spillet med i nogle kortfilm og har været med i en tv-serie. Det er der mange børn, der har. Og så har han måske skrevet en artikel om sig selv på Wikipedia. --Pugilist (diskussion) 12. mar 2019, 18:43 (CET)
  •  Kommentar - Han angiver desuden (på sin hjemmeside) at have været med som medvirkende eller statist i lidt over 20 reklamefilm og musikvideoer, foruden en række andre projekter af forskellig karakter, foruden at han jo altså har denne hjemmeside udelukkende med fokus på sit skuespillervirke - det lyder for mig som lidt mere end "blot en skoledreng", vel har han forhåbentlig livet for sig, men den indsats han har ydet som skuespiller/statist de seneste ca. 8 år udstråler en målbevidsthed, der til fulde forklarer antallet af titler han allerede som 14-årig har været involveret i. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 13. mar 2019, 19:14 (CET)
  • Slet - Næsten alle de film, han har medvirket i, er kortfilm, og kun to titler krediterer ham på Filmdatabasen. Som Pugilist mener jeg, at vi skal vente og se. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. mar 2019, 22:22 (CET)
  • Behold - Som Ole Ryhl Olsson siger, har han været i en del reklamefilm, og også Klassen, som vistnok er noget kendt noget. Jeg lader gerne Wikipedia være fyldt med artikler, der giver folk et hurtigt overblik over en person. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 13. mar 2019, 19:40 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. --Pugilist (diskussion) 1. apr 2019, 11:09 (CEST)