Wikipedia:Sletningsforslag/Karup Posthus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hej folkens.

Bemeldte artikel blev oprettet den 15/10-13 med beskrivelsen:

Citat Start på endnu en spændende lokalhistorisk artikel... nu med gule teglsten. Citat
  • Symbol delete vote.svg Slet Hvem, ud over opretteren, synes artiklen er bare det mindste spændende? Skulle alle bygninger med gule tegnstel så være notable? Mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 14. sep 2014, 18:39 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold med samme argumentation som vedrørende Frederiks Posthus. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 14. sep 2014, 18:54 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet – Der er intet af interesse i artiklen udover hvornår huset blev opført. Der kunne måske skrives en interessant artikel om postfunktionen i Karup, men det er ikke gjort efter næsten et år, så jeg ser intet formål i at lade denne indholdløse stub stå. Mvh. Kartebolle (diskussion) 16. sep 2014, 09:32 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold Jeg synes overhovedet ikke, at artiklen er notabel, men eftersom der tidligere har været en afstemning der afgjorde, at et helt almindeligt lukket posthus i Skørping er notabelt, så må vi også beholde denne artikel. Det samme gælder ganske almindelige folkeskoler, sidegader etc. Hvis de er notable (og det er de jvf. afstemninger) i én by med knap 5000 indbyggere, er de det også i andre. Der er ingenting for mig at se, der gør Karup Posthus mindre notabelt end Skørping Posthus, og hvad Pixis agenda for at oprette artiklen var, er sådan set irrelevant. Derfor, behold. Celtics (diskussion) 16. sep 2014, 16:19 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Notabiliteten kan måske nok diskuteres, men artiklen er åbenlyst oprettet som provokation. --Dannebrog Spy (diskussion) 25. sep 2014, 10:15 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Vi har tidligere efter en del polemik konkluderet, at et helt almindeligt posthus på Hadsund-egnen var notabelt. Følgelig er Karup Posthus derfor som udgangspunkt også notabelt (sammen med de 1299 andre posthuse i landet, hvoraf nogle også har gule teglsten), og da der ikke synes at være konsensus om at omgøre den tidligere beslutning beholdes også artiklen om Karup Posthus. At artiklen muligvis er oprettet som en provokation ændrer ikke ved den vedtagne notabilitet. Pugilist (diskussion) 5. okt 2014, 12:17 (CEST)