Wikipedia:Sletningsforslag/Lasse Lindblad

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Lasse Lindblad er en dansk erhvervsmand. Bruger:Erikstrup har oprettet, Bruger:Pugilist udvidet og Bruger:PHE77 sat spørgsmålstegn ved notabiliteten. Han var med i Capinordic Bank og endte med en fængselsstraf i forbindelse med bankes krak. Der er masser af artikler at finde om ham i forbindelse med bankens krak og den efterfølgende retssag på bl.a. berlingske, bt og finans. Han har fingeren med i mange ting ifølge proff.dk. Toxophilus (diskussion) 12. aug 2020, 08:22 (CEST)

  • Behold Synes bestemt han er relevant.--Honymand (diskussion) 12. aug 2020, 09:00 (CEST)
  • Slet Hælder mod slet. Spørgsmålet er, hvilke(t) notabilitetskriterium han opfylder? Capinordic Bank er notabel pga. den meget omtale banken fik i forbindelse med sin konkurs, men det gør ikke nødvendigvis et centralt bestyrelsesmedlem fra banken notabel. Som artiklen fremstår nu, er den skrevet med udgangspunkt i Capinordic-sagen, og derfor vil jeg argumentere for, at omtale af Lindblad bør være i forbindelse med artiklen om banken. Hvis man ikke ønsker artiklen slettet bør den i det mindste forsynes med kilder, opdateres og forbedres sprogligt, så der fx ikke står, at "Lindblad var Capinordic A/S". PHE77 (diskussion) 12. aug 2020, 15:11 (CEST)
  • Behold - Jeg har overvejet om det ville give mening med et Sammenskriv til Capinordic Bank, men jeg syntes at der er tilpas meget presseomtale om ham, også i andre sammenhæng end med Capinordic, til at det er relevant med en artikel om ham. Men ja, artiklen trænger til en tilretning.--Kjeldjoh (diskussion) 13. aug 2020, 11:23 (CEST)
Konklusion:
Der er størst opbakning til at beholde artiklen. --|EPO| COM: 20. aug 2020, 17:29 (CEST)