Wikipedia:Sletningsforslag/Michel Jacques Lentz

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Michel Jacques Lentz har stået med notabilitet siden 2018. Lad os få det afklaret. Oprettet af IP-bruger. Lentz laver chokolade og har arbejdet rundt omkring. Der er omtale i [sn.dk, men de har mange korte omtaler af forskellige små erhvervsdrivende. Han har en hjemmeside og opslag i cvr. Toxophilus (diskussion) 6. dec 2019, 12:07 (CET)

  • Slet - Der er ikke nok omtale til, at han virker notabel. Det er sikkert god chokolade, men det bliver han ikke interessant af, medmindre han begynder at vinde store priser. Toxophilus (diskussion) 6. dec 2019, 12:07 (CET)
  • Slet - Enig i, at den nuværende artikeltekst i hvert fald ikke dokumenterer noget specielt, der gør ham notabel i forhold til mange andre erhvervsdrivende. --Økonom (diskussion) 10. dec 2019, 17:53 (CET)
  • Slet - Artiklen angiver ikke nogen grund til, at han skulle være notabel. --DenBlaaElg (diskussion) 13. dec 2019, 15:50 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning.--Kjeldjoh (diskussion) 18. dec 2019, 11:14 (CET)