Wikipedia:Sletningsforslag/Morten Olesen (tenor)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Denne Morten Olesen (tenor) har bedrevet en masse småting, som mange har. Ikke noget vildt, stort og bemærkelsesværdigt. Nu tager han ud og synger ved bryllupper. Derfor er der berettiget rejst spørgsmålstegn ved notabilitet. --Pixi Uno (diskussion) 16. jan 2014, 02:22 (CET)

  • Slet - kan ikke se hvorfor han er relevant her, jf. han ikke er relevant ret mange andre steder. Så bakker op om tvivlen ved notabiliteten. --Pixi Uno (diskussion) 16. jan 2014, 02:22 (CET)
  • Slet - Enig, måske bliver han notabel en dag, men det ser ikke ud til at være tilfældet i dag. At han så tilsyneladende har skrevet artiklen selv, gør ikke sagen bedre. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. jan 2014, 07:54 (CET)
  • Slet - Det gør det i høj grad værre i mine øjne. Jeg er i øvrigt enig i Jeres betragtninger. Toxophilus (diskussion) 16. jan 2014, 09:07 (CET)
  • Slet - Satte oprindeligt skabelon på artiklen. Han har været med i lidt hist og pist, men såvidt jeg kan se af artiklen er det primært på Eventyrteatret, der vist er et børne- og ungdomsteater med amatør skuespillere. Efter de unge år er der vist ikke så meget. En opsætning i Tivolis Glassalen er i regi af Eventyrteatret (Glassalen er noget man lejer, og er altså ikke et Tivoli arrangement), og selv om Morten Olesen selv mener, at han havde en ledende rolle i opsætningen, så blev han altså ikke nævnt i Eventyrteatrets pressemeddelelse. Så har han turneret lidt rundt, men som Pixi skriver, så synger han vist mest til bryllupper i dag. Det er en hæderværdig profession, men ikke i sig selv notabel. Pugilist (diskussion) 16. jan 2014, 10:47 (CET)
  • Slet - Jf. overstående. --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 16. jan 2014, 19:40 (CET)
  • - Jeg forstår kritikken. Og vil meget gerne tage den til mig. Jeg er helt enig i at notabiliteten ikke ligger på højde med Novo Nordisk. Selv om jeg ikke vises på TV hver dag, er der dog et forholdsvist stort kendskab til min person. Men jeg skal ærligt indrømme at man med et så almindeligt navn som Morten Olesen, er der bl.a. en landstræner som rangerer en del højere. Men jeg er dog blevet opfordret til at skrive denne artikel, og efter igennem mange år at have brugt Wikipedia, har jeg set mange andre mindre notable artikler som stadigvæk ligger på Wiki. Jeg kan lige ledes dokumentere alt hvad der er skrevet og mere til. Men hvis der ikke er opbakning til dens notabilitet har jeg intet problem med at den bliver slettet. Jeg har do en mindre fanklub i Holland og Norge som vil blive skuffede :) Kildekritik er meget vigtigt, men så længe man holder sig til neutralt sprog og fakta, burde der vel ikke være noget problem. M olesendk
  • Neutral - Det foreliggende grundlag giver ikke mulighed for at afvise notabilitet, men jeg er tilbøjelig til at dele Pugilists vurdering her. Rmir2 (diskussion) 17. jan 2014, 14:00 (CET)
  • - Som tidligere skrevet forstår jeg kritikken. Dog vil jeg påstå at jeg har opnået en del mere end f.eks. en anden artikel om fodboldspilleren Morten Olesen, lige som en hel del navne på huse, som jeg er overbevist om kun har interesse for en meget snæver gruppe af mennesker. Men det er vel altid et spørgsmål om "hvor kendt skal du være, før andre der ikke kender dig, skal kunne kende til dig" Men jeg har som sagt intet problem med at fjerne artiklen. Og jeg kan sagtens se en pointe om at det måske mere burde høre til en bruger information side i alle andre har. Men jeg er lidt ny og har ikke så mange redigeringer her inde, bort sat fra mine gamle klassekammerater Niki Zimling og Willam Kvist, som i sig selv er notable idet de er landsholdspillere. Jeg synes dog at der er en generel tendens til at det at være fodboldspiller i sig selv er notabelt. Men jeg er meget åben for at der bliver rettet alt hvad der ønskes og eventuelt slettes. Kan jeg eventuelt selv gøre det, eller kan jeg kun slette alt indholdet? M olesendk
Konklusion:
Fuld(?) enighed om at slette artiklen. --|EPO| COM: 21. jan 2014, 12:10 (CET)