Wikipedia:Sletningsforslag/Oliver Mols

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Der er efter alt at dømme intet sandfærdigt i artiklen. Der er i snookerverdenen ikke kendskab til til Oliver Mols, flere af de nævnte turneringer eksisterer ikke, og der er ingen person med det (eller noget lignende) navn, som har vundet DM i de nævnte år. Artiklen er tilsyneladende rent fup. (Skrev Thf1977 (diskussion • bidrag) 25. dec 2017, 15:41‎. Husk at signere dine indlæg.)

  • Han står ikke nævnt som danmarksmester på denne hjemmeside (men ved ikke, om det er en pålidelig kilde). Lyder også urealistisk med DM-guld som otteårig - medmindre listen ikke er delt op efter alder. Artiklen har desuden været uden kilder siden oprettelsen i august 2008. Alt i alt hælder jeg mod Slet, da artiklen lugter af at være en hoax.
    - Sarrus (db) d. 25. dec 2017, 15:57 (CET)

 Formalia - Oliver Mols er oprettet af Bruger:SimonSi.
- Sarrus (db) d. 25. dec 2017, 16:05 (CET)

Konklusion:
Slettet. --Pugilist (diskussion) 26. dec 2017, 00:44 (CET)