Wikipedia:Sletningsforslag/Philip Michael

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Philip Michael er en dansk iværksætter, bosiddede i New York, hvor han har et ejendomsfirma. Artiklen er oprettet af Bruger:Stumfarb101, som brugerens eneste bidrag. En IP-bruger har forsynet den med både notabilitet og tætpå. Der er flere artikler om ham i børsen, men de er bag en betalingsmur, så jeg kan ikke læse indholdet. Artiklen har flere kilder. Toxophilus (diskussion) 5. maj 2020, 11:10 (CEST)[svar]

  • Slet - Artiklen virker som selvpromovering i mine øjne. Han har lavet et ejendomsselskab og er vist rimligt succesfuld, men jeg mener ikke, at det gør ham notabel.~Muligvis er ejendomsselskabet notabelt, men deres omsætning kan lige så godt være varm luft. Toxophilus (diskussion) 5. maj 2020, 11:10 (CEST)[svar]
  •  Kommentar - Der er faktisk en hel del omtale i Forbes, så helt varm luft er det tilsynelande ikke. Jeg tror egentlig, at notabiliteten er nogenlunde på plads, men artiklen skal strammes ganske meget op. --Pugilist (diskussion) 5. maj 2020, 11:37 (CEST)[svar]
  • Behold virker notabel. Han har også skrevet en bog. --Santac (diskussion) 27. maj 2020, 14:16 (CEST)[svar]
  •  Kommentar - "Der er flere artikler om ham i Børsen, men de er bag en betalingsmur" på et eller andet tidspunkt må coronagenåbningen vel komme så vidt, at folkebibliotekerne igen tillader brugerne at benytte deres computere, og altså herunder også Infomedia, så kan den/de interesserede jo den vej igennem få lejlighed til at se, hvad der står i de artikler fra Børsen. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 1. jun 2020, 22:26 (CEST)
Jeg vil nu nok mene, at omtale i Forbes tæller kollosalt meget mere end omtale i Børsen. Selvom Danmark har lukket sine grænser, er der også en verden udenfor. --Pugilist (diskussion) 4. jun 2020, 11:42 (CEST)
  • Slet. Artiklen fremstår som en uinteressant cv-lignende liste, og jeg forstår hvorfor artiklen er påsat {{Tætpå}}. Muligt at der kan skrives en relevant artikel, men jeg tror at denne vil stå sig bedst ved at blive skrevet fra bunden. --Madglad (diskussion) 4. jun 2020, 12:40 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke fuld enighed om sletning, men klart størst om, at artiklen i sin nuværende udgave har en række problemer. På trods af omtale i anerkendte medier, slettes artiklen derfor med henvisning til dens problemer. --|EPO| COM: 11. jun 2020, 11:11 (CEST)