Wikipedia:Sletningsforslag/Samira Nawa Amini

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Rmir2 markerede i august artiklen om Samira Nawa Amini med {{notabilitet}} og har på diskussionssiden argumenteret herfor. Lad os tage diskussionen her. Pugilist (diskussion) 2. dec 2013, 08:46 (CET)

  • Slet - En ung politiker, der endnu ikke er blevet valgt til noget. Hun er "samfundsdebattør", men ses ikke at have præget debatten i nævneværdig grad. Det eneste, der kunne markere hende er formandsskabet for det nu nedlagte kortlivede Ny-Dansk Ungdomsråd, hvilken organisation imidlertid også er blevet påsat skabelon om notabilitet. Pugilist (diskussion) 2. dec 2013, 08:46 (CET)
  • Slet - Jeg har allerede argumenteret for denne holdning. Rmir2 (diskussion) 2. dec 2013, 11:13 (CET)
  • Slet - Ny-dansk ungdomsråd er måske meget godt at have artikel om, da der var en del blæst omkring Tahir-Ul-Qadri, men I mine øjne er Samira ikke notabel i sig selv, og taget i betragtning at artiklen er oprettet af en Jeppe Juul, der virker som om han laver web-arbejde for de radikale, er oprettelsen ikke helt POV. --Jørgen (diskussion) 2. dec 2013, 11:32 (CET)
  • Slet - ikke notabel. --Pixi Uno (diskussion) 2. dec 2013, 16:28 (CET)
  • Slet Enig i overstående --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 2. dec 2013, 17:29 (CET)
  • Slet Generelt er jeg imod, at artikler om folk og virksomheder bliver oprettet af folk, der bare ønsker at lave reklame. På den baggrund alene mener jeg artiklen skal slettes, såfremt Jørgens udsagn har sin rigtighed. Derudover så synes jeg ikke at artiklen har notabilitet nok i sig selv.Toxophilus (diskussion) 3. dec 2013, 21:37 (CET)
Konklusion:
Slettet. Pugilist (diskussion) 10. dec 2013, 11:36 (CET)