Brugerdiskussion:5.56.144.157

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, 5.56.144.157! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 9. sep 2014, 11:40 (CEST)

Hej 5.56.144.157. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 21. jan 2015, 15:46 (CET)
Hej 5.56.144.157. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, SDavidJacobsen (diskussion) 29. sep 2015, 11:20 (CEST)
Hej 5.56.144.157. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, SDavidJacobsen (diskussion) 27. okt 2015, 10:31 (CET)

Til Sara og Julie[rediger kildetekst]

Her er jeres tekst om Jens Henrik Kirk. Den er ikke egnet til en artikel til Wikipedia, dertil er han simpelthen ikke kendt nok. Nu har i teksten, I har forfattet, her, så sletter jeg artiklen om ham. Kig omkring og se, hvordan andre bidrager til Wikipedia, så finder i også et sted at passe ind. Mvh --Jørgen (diskussion) 21. nov 2017, 11:21 (CET)


Jens Henrik Kirk

Jens-Henrik er født den 11. april 1977 i Herning, hvor han boede de første 3 år. Da han var 3 år døde hans mor efter længere tids sygdom. Hans far Poul Kirk valgte at tage til Mariager, hvor han blev Højskolelærer. Der startede en spændende tid for familien, med opstart af 3 efterskoler, hvor Poul Kirk var initiativtager og forstander.

Efter 9. og 10. klasse på efterskole startede Jens-Henrik på Handelsskolen i Randers. Efter Handelsskolen valgte han at tage til London for at dygtiggøre sig i sprog og være i en helt anden kultur. Han arbejdede som opvasker på et hotel, og tog jævnligt til store fodboldkampe på de mange stadions i London. Jens-Henrik har altid været optaget af at rejse, og har besøgt mere end 50 forskellige lande.

Som 20 årig vælger Jens-Henrik at flytte til København, hvor han bliver aktiv i Danmarks største frikirke som ansvarlig for teenagearbejdet. Han starter sammen med 20 frivillige et ungdomsprojekt, som arbejdede med socialt udsatte og indvandrere på Nørrebro. Det var et gadeplans arbejde, som han ledte i næsten 6 år.

Hjertet for teenagere og ønsket om at gøre en forskel, var motivationen for at tage en uddannelse som Socialrådgiver. I 2004 afsluttede Jens-Henrik uddannelsen som International Interkulturel Socialrådgiver. Praktikken blev afviklet i Californien, hvor han arbejdede for Teen Challenge, en verdensomspændende organisation, der arbejder med misbrugere og socialt udsatte.

I 2004 startede han sammen med sin hustru virksomheden Jomfrubakkens Bed & Breakfast ved Mariager. Han solgte virksomheden i 2006, da han i 2005 fik tilbudt forstanderjobbet på Mariager Efterskole.

Siden 2005 har han arbejdet som efterskoleforstander og været en del af en skole i rivende udvikling. Skolen har i dag 128 elever og 35 medarbejdere. Ved siden af arbejdet som forstander, har Jens-Henrik været Campchef for Sommercamp Mariager, en årlig camp for frikirkerne i DK med ca. 5000 deltagere.

Jens-Henrik har en stor passion for fodbold – er frivillig træner, og spiller på det lokale Oldboys hold i Mariager. Hans øvrige interesser er madlavning, kirke, og rejser. Han er en flittig læser, og har i mange år været optaget af lederskab, politik og samfundsudvikling.

Han er gift med Camilla som er lærer og har børnene Joachim 14 år, Lucas 12 år og Amalie 9 år.

Lavet af Sara og Julie fra 9.B Mariager Efterskole