Brugerdiskussion:84.58.187.184

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Anonyme bruger!! Flag af det Forenede Kongeriget. Welcome message in English
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedia blev påbegyndt med den engelske udgave af Larry Sanger og Jimmy Wales den 15. januar 2001. Den danske udgave blev påbegyndt den 1. februar 2002 og indeholder lige nu 253.943 artikler. De tre bærende principper på Wikipedia, der tilsammen definerer dens niche på World Wide Web er:
  1. Den er, eller sigter på at blive, primært en encyklopædi.
  2. Den er en wiki, det vil sige den kan redigeres af hvem som helst.
  3. Den er med åbent indhold under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.

Vi så gerne at du Opretter en brugerkonto – den vil give dig nye funktioner, og bedre overblik, og gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personligt.

Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer kan siges at være baseret på 'Wikipedias fem søjler, der definerer Wikipedias karakter:
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssiderne.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Crystal Clear action apply.png Få hjælp
Har du et spørgsmål? Så stil det i Landsbybrønden eller i nybegynderforumet. Du kan også besøge os på vores hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man helst bør undgå
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app file-manager.png Følg konventionerne & Notabilitet
Praktiske hjælpemidler for at starte en side.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
PD-icon-red.svg Respektér ophavsretten – kopiér aldrig noget direkte fra en hjemmeside, medmindre du har tilladelse til det (send tilladelsen til info-da@wikimedia.org).
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne side, som du nu ser på din skærm, er en Diskussionsside som tilhører 84.58.187.184, stedet hvor du får beskeder fra andre Wikipedianere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Alle brugere har en diskussionsside. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med fire tilder. Det gøre man ved brug af: ~~~~. Et klik på signérknappen (se billedet) har den sammen effekt: dine indlæg bliver på denne måde automatisk signéret med dit IP-adresse og tidspunktet, hvor du afsluttede dit indlæg. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen, DanNav 22. jan 2011, 13:29 (CET)

Om stjerner[redigér wikikode]

Hejsa. Det er lækkert at se, at du opretter nye artikler på Wikipedia. Bliv endelig ved med det! Det ville være rart, hvis du kunne give lidt mere kød på dem, inden du slipper artiklerne igen. Forestil dig, at din læser intet ved om emnet; dine artikler må derfor gerne have en kort indledning, der forklarer hvad artiklen handler om. Se stilmanualen for hjælp. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 22. jan 2011, 13:34 (CET)

Det er stadig meget fint, at du opretter artikler til Wikipedia, men dine artikler er dels meget korte, dels er der allerede artikler, der beskriver flere af dem. Der er f.eks. ingen grund til at oprette artiklen Fordøje, når artiklen Fordøjelsessystemet eksisterer i forvejen. Vær rar at overveje dette, inden du opretter artikler. Sørg venligst også for at skrive mere end blot en enkelt linie pr. artikel - det er for kort, og risikerer at blive slettet. --Medic (Lindblad) 22. jan 2011, 15:23 (CET)

Husk bokstaverne[redigér wikikode]

hej når du opretter nye artikler så husk venligst æ og ø istedet for ae og oe.--Trade 22. jan 2011, 15:30 (CET)