Brugerdiskussion:87.63.21.42

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Anonyme bruger!! Flag af det Forenede Kongeriget. Welcome message in English
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedia blev påbegyndt med den engelske udgave af Larry Sanger og Jimmy Wales den 15. januar 2001. Den danske udgave blev påbegyndt den 1. februar 2002 og indeholder lige nu 285.470 artikler. De tre bærende principper på Wikipedia, der tilsammen definerer dens niche på World Wide Web er:
  1. Den er, eller sigter på at blive, primært en encyklopædi.
  2. Den er en wiki, det vil sige den kan redigeres af hvem som helst.
  3. Den er med åbent indhold under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.

Vi så gerne at du Opretter en brugerkonto – den vil give dig nye funktioner, og bedre overblik, og gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personligt.

Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer kan siges at være baseret på 'Wikipedias fem søjler, der definerer Wikipedias karakter:
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssiderne.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Crystal Clear action apply.png Få hjælp
Har du et spørgsmål? Så stil det i Landsbybrønden eller i nybegynderforumet. Du kan også besøge os på vores hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man helst bør undgå
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app file-manager.png Følg konventionerne & Notabilitet
Praktiske hjælpemidler for at starte en side.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
PD-icon-red.svg Respektér ophavsretten – kopiér aldrig noget direkte fra en hjemmeside, medmindre du har tilladelse til det (send tilladelsen til info-da@wikimedia.org).
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne side, som du nu ser på din skærm, er en Diskussionsside som tilhører 87.63.21.42, stedet hvor du får beskeder fra andre Wikipedianere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Alle brugere har en diskussionsside. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med fire tilder. Det gøre man ved brug af: ~~~~. Et klik på signérknappen (se billedet) har den sammen effekt: dine indlæg bliver på denne måde automatisk signéret med dit IP-adresse og tidspunktet, hvor du afsluttede dit indlæg. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen, Sabbe 17. mar 2010, 09:05 (CET)

Begrundelse for sletning af Nellemanns have[rediger kildetekst]

Jeg har slettet Nellemanns have, da den lader til at være hentet her. I tilfælde af der ikke står noget om rettigheder på siden, er der normal ophavsret, hvilket betyder, at man skal have rettigheder til at lægge teksten ud under Creative Commons-licensen (Se Wikipedia:Ophavsret). Du skal altså selv have skrevet teksten eller fået lov til at lægge den ud under denne licens. Dette skal anføres på sidens diskussionsside.

Du skal være velkommen til at oprette artiklen igen med dine egne ord, evt. med den nævnte side som kilde. Med venlig hilsen Sabbe 17. mar 2010, 09:05 (CET)

Dette gælder stadigvæk. Hvis du fortsætter med at indsætte tekst du har taget andre steder fra, vil der bliver iværksat sanktioner overfor dig. Mvh. --Pixi Uno 26. feb 2011, 21:47 (CET)

Det er MIN tekst fra MIN hjemmeside. Jeg må vel da for %¤"! bruge min egen tekst eller hvad?. Dette fik jeg aldrig svar pa da jeg diskuterede dette med Sabber eller hvad det var han hed. MVH ADMINISTRATOREN på Nellemanns-have.dk

Jeg har givet dig svar på din forespørgsel på Brugerdiskussion:Pixi Uno - men vil i øvrigt opfordre til at debatten videreføres her på siden, så man kan følge debatten fortløbende fremover. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 26. feb 2011, 22:44 (CET)
Jeg vil lige gøre opmærksom på, at brugeren har indsendt en tilladelse til OTRS, jf. skabelonen på Diskussion:Nellemanns Have. Jeg synes derfor, det er lidt tidligt at true med sanktioner. Det er rigtigt, at man ikke helt kan se hvorfor tilladelsen endnu ikke er accepteret, men så kan man spørge en, der har adgang til OTRS. Udeståendet er primært om tilladelsen omfatter hele hjemmesiden eller eksempelvis kun den tekst, som brugeren selv lægger op. Jeg skal nok rette skabelonen og skrive lidt om omfanget, når jeg har fået svar fra brugeren. --MGA73 27. feb 2011, 12:21 (CET)

Tilladelsen er nu accepteret. Jeg vil dog anbefale, at du opretter en konto på Wikipedia, så det er lettere at se om rettelserne kommer fra den rette person. --MGA73 27. feb 2011, 15:54 (CET)