Brugerdiskussion:AneGaarden

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, AneGaarden! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Danmuz (diskussion) 4. apr 2014, 16:07 (CEST)

Interne links[redigér wikikode]

Hej AneGaarden,

Det er fint, at du får indsat interne links i artiklerne. Vær dog opmærksom på, at der ikke skal links i artikler, der henviser til artiklen selv. En omtale af Vandkalve i artiklen om Vandkalve, skal således ikke have et link. Pugilist (diskussion) 11. apr 2014, 14:43 (CEST)

Jeg fik den ændret til at henvise til den rigtige artikel, men først henviste den til sigselv, har du ret i! :) (skrev AneGaarden (diskussion • bidrag) 11. apr 2014, 13:51. Husk at signere dine indlæg.)

Neutralitet[redigér wikikode]

Hejsa. Vær venligst obs på at man ikke skriver om sin arbejdsplads. Har de givet lov til at deres logo bliver frigivet til al brug? Mvh KnudW (diskussion) 20. feb 2018, 18:58 (CET)

Jeg blev tilsendt logoet af en medarbejder i ABUS, der ligeledes spurgte om jeg ville oversætte den engelske text til dansk. Logoet i den engelske version er ligeledes blevet opdateret med det tilsendte logo. (skrev AneGaarden (diskussion • bidrag) 20. feb 2018, 20:51. Husk at signere dine indlæg.)

Det er en noget alternativ angivelse af noter, du har lavet på ABUS. Noter (eller referencer) skal underbygge specifikke steder i teksten, og jeg kan ikke rigtig se, at de to links, du havde sat ind, passede på noget i teksten, så jeg har slettet dem igen - måske kunne man skrive noget, der passer til den tyske, men så dybt har jeg ikke læst den. Jeg har desuden genindsat et billede, du slettede uden kommentarer; jeg kan ikke indse, at de ikke kunne være der. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. feb 2018, 22:18 (CET)


Jeg kunne ikke finde koderne til noter, og prøvede mig frem, sådan at man kunne bruge noteapparatet, der gerne skulle være kildeangivelser til fx påstanden om at ABUS er førende på verdensmarkedet. Tak fordi du genindsatte billedet - jeg var ikke obs på at det var blevet slettet. :) (Denne usignerede kommentar er skrevet af AneGaarden (diskussion • bidrag) 22. feb 2018, 00:31‎)

Vær desuden obs på at man ikke bør redigere artikler på opfordring af firmaet selv. Den engelske artikel ser lidt reklameagtig ud og kilderne er ikke meget værd. Det er derfor altid en god ide at tage udgangspunkt i neutrale kilder og skrive det selv. Mvh KnudW (diskussion) 21. feb 2018, 22:24 (CET)

Jeg blev kun opfordret til at indsætte logoet af ABUS. Grunden til at jeg valgte at oversætte den engelske text var at jeg troede den var valid, når nu den var den engelske version. Men jeg giver dig ret i at den ved at nævne 'førende på verdensplan' er temmelig værdiladet. :) (Denne usignerede kommentar er skrevet af AneGaarden (diskussion • bidrag) 22. feb 2018, 00:31‎)

Jeg foreslår, at yderligere diskussion om den konkrete artikel fortsættes på Diskussion:ABUS. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. feb 2018, 11:07 (CET)